Sedef in düğün takısı :)

benim setime çok benzio canım bende taktığımda herkes çok beğenir bence çok hoş güle güle kullan

olumunekankayizsmile teşekkür ederim kızlar , beğenmenize sevindim opuyorumnanaktan

güle güle kullan çok güzel bunun farklı bi modelini eşim yeni yıl hediyesi almıştı çok seviyorum keşke evlenmeden önce alsaydı bende gelinliğimle takardım çünkü gerçekten çok şık duruyo eminim gelinliğinle çok hoş duracaktır şimdiden mutluluklar dilerim

BENıMDE düğün takımdı bu set çok şık bence sende güle güle kullan ben kolyeyi takmasamda diğer parçaları gündelik hayattada çok rahat kullanabiliyorum en çokta yüzüğümü seviyorum

çok kibar cnm bnm:)banada nişanda trbzon seti taktılarrr çok seviyorum trbzon ssetiniiiii ama böyle sade bi modelde gerekiyor:)

çok kibar cnm bnm:)banada nişanda trbzon seti taktılarrr çok seviyorum trbzon ssetiniiiii ama böyle sade bi modelde gerekiyor:)

oyy canım benim annem de çok seviyor trabzon takısını ama çok pahalı ya :sinifsinif: ben kıyamadım istemedim böle bişi yeter opuyorumnanaktan

BENİMDE düğün takımdı bu set çok şık bence sende güle güle kullan ben kolyeyi takmasamda diğer parçaları gündelik hayattada çok rahat kullanabiliyorum en çokta yüzüğümü seviyorum

ayy evet bende çok beğendim yüzüğünü ya resmen aşık oldum bu takıma opuyorumnanaktan hiç çıkarmicam kaydirigubbakcemile3

oyy canım benim annem de çok seviyor trabzon takısını ama çok pahalı ya :sinifsinif: ben kıyamadım istemedim böle bişi yeter opuyorumnanaktan

ehuehheue:)kıs benim kaynanammm varyaaa bıraksan kuyumcunun hepsini alırrr:)ben trbzon setinin en incesini istedim kaynanam en kalınını aldırttı:)ee öyle oluncada yok diyemiyosun tabi:):):)ama seninki de çok güzel cnmmm öyle bi set herzaman lasım oluyorrrrr:)

ay yok valla benim kaynanam bu kadar eli açık değil yani :hulya: hoş imkanlar dahilinde birşeyler yaptılar işte Allah razı olsun ne diyelim :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…