• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sedef hastalığı geçirenler!!!

evetevet

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2024
10
1
1
24
Merhaba arkadaşlar 24 yaşımdayım 9 yıldır sedef hastasıyım birçok krem, ilaçlar kullandım birkaç gün süre dışında hiçbir sonuç alamadım tedaviler gördüm olmadı geçmiyor. Aranızda sedef hastası olan varmı? Varsa ne yapıyorsunuz tedavi gördünüz mü? Veya yaraların tekrar çıkma süresini uzatabildiniz mi? Bilgisi olan geçiren varsa yorumlar mısınız? Şimdiden teşekkür ederim sağlıcakla...

Kortizonlu merhemlerden baska ise yarayan birsey bulamadim en sonunda emekli doktor eczane acmis yasli bir amca sedef icin merhem yapiyor ankara sogutozunde icerisinde kortizon binde bir var dedi bana iyi geldi fakat ilaci biraktigim zaman 1 hafta sonra tekrar cikiyor malesef

1000090219.jpg
1000090218.jpg
merhaba. Tırnaklarımın hepsi bu şekilde pürüzlü çıkmaya başladı ve dikey çizikler var. Sedef başlangıcı olma ihtimali varmı acaba. Başına gelen oldumu.

17340267366525216486071831216358.jpg
merhaba, benimde tüm vücudum bu şekilde kremler geçiriyor sonra bir daha oluyor saç diplerim bacaklarim ve kollarım etrafımdaki insanlar çok kötü duruyor kapat bunları falan diyor, guttat sedef olarak geçiyor acaba gittiğiniz yer nerede bende Ankara'da yaşıyorum bilgi verebilir misiniz ?

Kortizonlu merhemlerden baska ise yarayan birsey bulamadim en sonunda emekli doktor eczane acmis yasli bir amca sedef icin merhem yapiyor ankara sogutozunde icerisinde kortizon binde bir var dedi bana iyi geldi fakat ilaci biraktigim zaman 1 hafta sonra tekrar cikiyor malesef
Aşağıda belirttim, ama bende Ankara'da yaşıyorum acaba bilgi verebilir misiniz ?

Barış eczanesi ismi eczacinin ismi ismail saygılı googleye yazinca cikiyor insallah sifa bulursunuz
Aşağıda belirttim, ama bende Ankara'da yaşıyorum acaba bilgi verebilir misiniz ?
Resim nasil paylasiliyor burda bilmiyorum merhemin resmini gösterirdim ama google yazinca cikiyor zaten inşallah faydasini gorursunuz isin tedavisi denediniz mi ?

Back