Bendede 2 yıldır var doğum yaptıktan sonra çoğaldı diyebilirim..bacağımda ayağımda ve dirseklerimde var..kötü bir durum olsada bu sıcaklarda gizlemem mümkün değil..mecbur şort,etek giyiyorum..
Aynen öyle... Allahtan uzun elbiseler bu sene revaçta da biraz rahat ettim. Bacaklarımı saklayabiliyorum. Kollarımda görünürse görünsün zaten bilenler alıştı bilmeyenlerde aaaaa!!!! yaktınmı kollarınııııı !!!! diyolar Yok cilt problemim var diyorum geçiştiriyorum. Sana da çok geçmiş olsun.
Bendede 2 yıldır var doğum yaptıktan sonra çoğaldı diyebilirim..bacağımda ayağımda ve dirseklerimde var..kötü bir durum olsada bu sıcaklarda gizlemem mümkün değil..mecbur şort,etek giyiyorum..
Değerli arkadaşlar, sedef hastalığına kesin çözüm önereceğim. Yakın bir arkadaşım tedavi oldu, reklam olmasın diye yazamıyorum. Ancak samimi olarak tedavi olmak isteyenler tel nosunu bana yazsın, ben ilgili kişiye sizi arattırırım inşallah sizde şifa bulursunuz. Tedavi dediğim klinik filan değil. Bitkisel ürün. yanlış anlaşılmasın. Bu arada bana özel mesaj yazanlara cevap yazamıyorum, henüz mesaj hakkına ulaşamadım kusura bakmayın cevap beklemeyin.