• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sedef hastalığı ( Guttat Sedef)

GulsahhhA

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2019
12
2
86
29
Merhaba,
Vücudumda özellikle bacak, kol ve saç diplerimde guttat Sedef hastalığı oluştu, doktorun vermiş olduğu kremler de fotoğraflar da mevcut kullanıyorum ancak kırmızı kırmızı lekeler halinde hala devam ediyor bir türlü geçmiyor, annemde de pustuler sedef var el ve ayağında onun geçti gibi, ancak özellikle kayinvaldem ve çevrem çok kötü duruyor makyajla kapat bunları falan diyor şimdi kış olduğu için etek elbise de siyah çorapla bile belli, çözüm buldunuz mu acaba destek olabilir misiniz?Şimdiden teşekkür ederim ❤️
IMG-20241203-WA0000.jpg

IMG20241212212423.jpg
IMG20241212212433.jpg

Benimde saçlı derimde var.Deniz iyi geldi geçti denecek kadar azaldı
Ağustosun ortasından itibaren başladı bende, yazın denizi tercih ederim, doktorlar çok önemli gibi hiç konuşmuyor lekeler geçer mi kızarıklık geçer mi vs diye, teşekkür ederim elif hanım deneyeceğim

Teşekkür ederim, size de geçmiş olsun 🤗
Benim de eşimde var bu hastalık. Kışın lekeler baya azıyor yazın çok çok hafifliyor. Tamamen geçmesi diye bir şey yok bu hastalıkta maalesef. Bazı gıdaların da tüketilmemesi gerekiyor.

Benim de eşimde var bu hastalık. Kışın lekeler baya azıyor yazın çok çok hafifliyor. Tamamen geçmesi diye bir şey yok bu hastalıkta maalesef. Bazı gıdaların da tüketilmemesi gerekiyor.
Merhaba hangi gıdalar tüketilmemeli acaba ? Bence genlerle alakalı bir hastalık gibi duruyor ya da karaciğerle ilgili de olabilir çok araştıramadım

Merhaba hangi gıdalar tüketilmemeli acaba ? Bence genlerle alakalı bir hastalık gibi duruyor ya da karaciğerle ilgili de olabilir çok araştıramadım
Ben de genetik olduğunu duymuştum.
Eşim portakal domates falan yemiyor. Yaraları azdırıyormuş.

kırmızılık en azından gitmiş olsa beyaz lekeleri sorun etmeyeceğim ama, gıdaları evet duymuştum bende internetten baktım perhiz gibi uygulamamız gerekiyor galiba

Back
X