Sedef Avcı

tgce_1994

18.03.2014 ~
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2011
7.844
16
108
21 Temmuz 1978 İstanbul doğumlu olan Sedef Avcı manken, sinema ve dizi oyuncusudur.

Kocaeli Üniversitesi Çalışma Ekonomisi bölümü mezunu olan Sedef Avcı, Gaye Sökmen Ajansı'na bağlıdır. 1997 Elite Model Look 1.si ve kendisi gibi manken olan Kıvanç Kasabalı ile evlidir.

benim oldum olası beğenmediğim vasat diyebileceğim biri her gün onun gibi sürüyle kız görüyorum yani zaten sokaktaki hemen hemen tüm kızlar bu güzelliklerde az bir kısmı daha çirkin ve daha güzel bu kız yüzde 80 oluşturuyor yani o da bu kadar makyajlı ve photoshoplu haliyle demek ki sokakta gördüklerim bu işlemleri görse bunun 5 katı olur.

Bana Bergüzar koreli hatırlatıyor ama Sedef daha güzel bence :16: bide boyu biraz fazla uzun sanki

Bazı kadınlar vardır, ruhu yoktur ama resim gibi karşısına geçip bakabilirsin öyle güzeldir, kalemle çizilmiş gibi.
Bazısı da güzel değildir ama fıkır fıkır ruhu vardır, insana neşe bulaştırır.

Bunda ikisi de yok arkadaş ne güzellik ne ruh.
İçi boş, dışı da boş.
Kız, güzel değilden öte, açık konuşalım resmen çirkin.
Rol yapamıyor.
Büyük bir tesadüf eseri sanırım şu an olduğu yerde, 12 yıldır evliymiş, çoluk çocuk yapıp çekilse de göz zevkimizi artık bozmasa. Bu çirkinlikle hem Kenanla oynadı hem Kıvançla. Görmek istemiyoruz artık.

Güzel mi değil mi bilemiyorum ama masum saf bır yuzu var..
Menekşe ve Halil dizisini netten ızledıgım de orda begenmiştim oyunculugunu.
Zaten baska bır yapımda da ızlemedım kendısını..

Çok yetenekli, cok güzel diyemem sadece mankenlık krıterlerıne kusursuz uygun keşke eşi gb oda sadece mankenlık yapsaymış

lAx19qe.jpg

cgXkWP8.jpg

2c0N7Lr.jpg

çirkin demek haksızlık olur. ama çok güzelde hiç değil. ruhsuz gelmiştir bana bu hatun hep.
birde ekranlarda seviştiklerini görünce ben soğuyorum çok fena elimde değil
:50:

Back