Sedat Peker, ‘Suça ortak olmayacağız’ diyen akademisyenlerin de kanını istedi

Hale bak mafya babası at koşturuyor

milleti ölümle tehdit ediyor ,kimsenin çıtı dahi çıkmıyor

Devleti zan altında bıraktığı iddia edilen bir bildiriye verilecek cevap , oluk oluk kan akıtıp , duş almak mı olmalı ? Mafyacılık raconu kadar ödlek bir erkeklik yok bence .

Devletin kiralık katili gibi konuşup durmasın ya da o konuşsun ama birileri susturmasını da bilsin !

bu lafların kesinlikle bir cezası olmalı...bide millete ev verip duruyor nereden buluyor bu paraları..

Kokaini ceke ceke, beyin gitmis bence beyin diye bir dokuda kalmamistir artik. Ne kadar kokaini cekmisse, adam insanlarin kanlariyla dus yapmayi düsünüyor. Fantaziye bakin.
Heeyy yavrim heeyyy, sen irrkkeekkmisin yavruuuu. Sen mafiaci bilgisiz, kültürsüz, sirf köpeklerinle bilikte ancak adam öldürebilen bir sahissin.
1100 akademisyenin imzaladığı bildiriyi anlamak için çok uğraştığını, ancak anlayamadığını belirtti.
cok ugrasirsin ama anlayamsin böyle, beyin gitmis baba, Kokain onu eritmis, bitmis.
AKP bu mafiacilai neden bu kdar seviyorki ? Neden destekliyor bu gibi ise yaramaz adamlari anlamis degilim. Bunun icinde bir sorustuma acilmali ve bu adami hapise atmali.
Insanlara tehlike bence.

Bu mesajımdan asla ve asla bildiride yazılan yazıya ya da onu kaleme alan akademisyenlere hak verdiğim düşünülmesin .

Devleti alenen katliam ile suçlayan bu akademik (!) dili asla onaylamıyorum.

Sedat Pekerin kulladığı mafya dili ve bu dili devlet adına kullanması beni rahatsız eden .

Bu insan bu iğrenç dilinden dolayı yargılanacak mı, hayır.
Bu insan için tepki büyük olacak m,ı hayır.
Peki günlerce haberlerden, dillerden düşmeyen Beyaz olayı ile kıyasladığımızda hangisi vahim?
Bence bu haber diyorum ama bunu dile getirirken bile korkuyorum. İşte bu hale geldik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…