Kanı kanla temizlemek ne kadar akıllı bu zat
Oy vermek için kaç araba gittin sen dayısade vatandaş gibi tek başına gidemedin giremedin okula, o kadar çok can yaktın ki gölgenden bile korkuyorsun aslında ama neyse
Birde sanki kahramanmış gibi, ülke için birşeyler yapıyormuş gibi haber yapılıyorsun
Bu psikopat da düğün pilavıyla misafir ağırlıyor.Türk mücahit olarak Moskova'ya seni gondersek olmaz mı agbi
Ağzı olan konuşuyor işte gulayimBu psikopat da düğün pilavıyla misafir ağırlıyor.
Mafya bile bizden daha çok söz hakkına sahip bu ülkede...Bu adam kim ki habire çıkıp onu bunu tehdit ediyor, kim bu tiplerin bi tarafını kaldırıyor, nasıl mafya böyle çıkıp konuşabilir, hangi ülke, demokrasi buna izin verir.
Bilmiyor mu bugün can ciğer olduklarıyla yarın ters düşüp bu lafları demişti, teröre itti, tehdit etti diye içeri tıkılacağını..
Mafya bile bizden daha çok söz hakkına sahip bu ülkede...
Al birini vur ötekine
Meşhur bir söz vardır ama buraya yazmıyacam.Cidden nereden nereye diyorum, 18 Mart şanlı zafer diye sevinemiyorum bile, çünkü 15lilerin, gencecik insanların kazandığı bu toprakların şu anki hali beni mafediyor. O zaman bir amaç için öldü o 15liler, şimdi ne için ölüyorlar duraklarda ne için?? Sebep bile yok, bebekler, gençler ölüyor, ne yedüğü belirsiz adamlar çıkıp kanlı propaganda yapıyor, terörist itler mecliste, eee nesine sevinelim??
Atatürk'e düşman olanlar onu er yada geç anlayacak, Onun bize verdiği o mükemmel vatanın değerini onu kaybettikçe bilecek ama korkarım iş işten geçecek.
Meşhur bir söz vardır ama buraya yazmıyacam.
Ne denir ki bu saatten sonra umudum da yok.
Bizi oy pusulası gibi değil insan yerine koyan ,hakkımı koruyan en önemlisi can güvenliğimin olduğu bir ülkede yaşamak istiyorum.Çok mu !!!