Sedat Peker: Çeçenleri canlı bomba olarak eğitelim, Moskova'yı patlatalım

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.836
Sedat Peker: Çeçenleri canlı bomba olarak eğitelim, Moskova'yı patlatalım

1 Kasım seçimi öncesi Rize'de yaptığı mitingde söylediği "Oluk oluk kan akacak" sözlerinin ardından "Bu suça ortak olmayacağız" bildirisine imza atan akademisyenlere de aynı sözleri tekrarlayan suç örgütü lideri Sedat Peker, Ankara'daki saldırıya ilişkin kişisel internet sitesinden yayımladığı yazıda "Rus istihbarat servisinin PKK ve PYD militanlarını daha profesyonel bombalı eylemler yapabilmeleri için eğittiği gibi bizim istihbaratımız da Çeçen mücahitleri eğitmeli ve de Moskova'nın göbeğinde eylem yapabilmelerini sağlamalıdır" dedi.

Peker kendi internet sitesi üzerinden yayınladığı yeni yazısından dikkat çeken bölümler şu şekilde;

"Rus istihbarat servisinin PKK ve PYD militanlarını daha profesyonel bombalı eylemler yapabilmeleri için eğittiği gibi bizim istihbaratımızda Çeçen mücahitleri eğitmeli ve de Moskova'nın göbeğinde eylem yapabilmelerini sağlamalıdır. (Ve tabi ki bu eylemlerden sonra ilk üzüntüsünü bildiren ülkede biz olmalıyız. Kızılay'daki patlamadan hemen sonra Rusya'nın bize yaptığı iğrençlik gibi.)

Ayrıca PKK militanlarında ele geçirilen Rus malı zırh delici ve bunun gibi gelişmiş silahların tamamı resmi tutanaklarda imha edilmiş gibi gösterilmeli ancak aslında Çeçen direnişçilere teslim edilmelidir.

http://o nedio.com/haber/sedat-peker-cecenlere-moskova-da-bombali-eylem-yaptiralim--692013

Kanı kanla temizlemek ne kadar akıllı bu zat
Oy vermek için kaç araba gittin sen dayı sade vatandaş gibi tek başına gidemedin giremedin okula, o kadar çok can yaktın ki gölgenden bile korkuyorsun aslında ama neyse
Birde sanki kahramanmış gibi, ülke için birşeyler yapıyormuş gibi haber yapılıyorsun

Ruh hastasından ne beklersin ki?

Adalet ve kalkınma
Yasama yürütme yargı kimlerin elinde
Dokunulmazlık kalkacakmış kalksa ne olur siz tekelinizde dokunanlar
Bu ne tür bir adalet yazarlar hocalar içerde bu türler dışarda kahraman
Gerçi son dönemde içerisi dışarıdan daha güvenliya neyse

Bu adam kim ki habire çıkıp onu bunu tehdit ediyor, kim bu tiplerin bi tarafını kaldırıyor, nasıl mafya böyle çıkıp konuşabilir, hangi ülke, demokrasi buna izin verir.

Bilmiyor mu bugün can ciğer olduklarıyla yarın ters düşüp bu lafları demişti, teröre itti, tehdit etti diye içeri tıkılacağını..

Mafya bile bizden daha çok söz hakkına sahip bu ülkede...
Al birini vur ötekine

Mafya bile bizden daha çok söz hakkına sahip bu ülkede...
Al birini vur ötekine

Cidden nereden nereye diyorum, 18 Mart şanlı zafer diye sevinemiyorum bile, çünkü 15lilerin, gencecik insanların kazandığı bu toprakların şu anki hali beni mafediyor. O zaman bir amaç için öldü o 15liler, şimdi ne için ölüyorlar duraklarda ne için?? Sebep bile yok, bebekler, gençler ölüyor, ne yedüğü belirsiz adamlar çıkıp kanlı propaganda yapıyor, terörist itler mecliste, eee nesine sevinelim??

Atatürk'e düşman olanlar onu er yada geç anlayacak, Onun bize verdiği o mükemmel vatanın değerini onu kaybettikçe bilecek ama korkarım iş işten geçecek.

Meşhur bir söz vardır ama buraya yazmıyacam.
Ne denir ki bu saatten sonra umudum da yok.
Bizi oy pusulası gibi değil insan yerine koyan ,hakkımı koruyan en önemlisi can güvenliğimin olduğu bir ülkede yaşamak istiyorum.Çok mu !!!

Çok değil ama zor....

Biz 3. dünya ülkesiyiz bunu kabul edelim, bizi medeni muhasır ülkeler seviyesine taşımak isteyen adamı karalayıp, 3. dünya ülkelerine layık gören adamı baş tacı ettiğimiz için zor arkadaşım zor...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…