Sedasyon ile hsg rahim filmi çekimi

secret0

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2021
341
153
Doktorum rahim filmini sedasyonlu uyutarak çektiğini söyledi. Daha önce bu şekilde çektiren var mı? Nasıl bir şey deneyimlerinizi paylaşır mısınız? Stres ediyorum sürekli düşünüp düşünüp

Doktorum rahim filmini sedasyonlu uyutarak çektiğini söyledi. Daha önce bu şekilde çektiren var mı? Nasıl bir şey deneyimlerinizi paylaşır mısınız? Stres ediyorum sürekli düşünüp düşünüp
Ben çektirdim. Stres olunacak bir durum yok uyuyorsunuz 10 dk sonra uyanıyorsunuz bitmiş. Sonrasında hafif adet sancısı gibi bi ağrım biraz da kanamam oldu 2 gün kadar. Enfeksiyon vs olmadı. Giderken yanınızda ped götürün ne olur ne olmaz.

Merhabalar, sedasyon dedikleri damar yolundan işlem süresi kadar unutulduğunu bi ilaç veriyorlar onun sayesinde öyle derin bir uykuya dalıyorsunuz. İşlem sırasında hiçbir şey hissetmiyorsunuz bu yüzden. Tahmini işlem bittikten sonra doktor çıktığında uyandırılmış oluyorsunuz.

Merhabalar, sedasyon dedikleri damar yolundan işlem süresi kadar unutulduğunu bi ilaç veriyorlar onun sayesinde öyle derin bir uykuya dalıyorsunuz. İşlem sırasında hiçbir şey hissetmiyorsunuz bu yüzden. Tahmini işlem bittikten sonra doktor çıktığında uyandırılmış oluyorsunuz.
Peki, Yan etkisi falan oluyor mu sedasyonun

Ay sen sedasyondan korkuyosun ben canli canli cekdirdim cok agrili oldu benimkisi doktorumda baya acimasizdi sedasyonun bir yan etkisi olmadi bende cunku bir ay once zorunlu kurtaj oldum oda ayni senin olacagin gibi sedasyonla yapildi narkozla yapilacagin icin sanslisin hic korkma bisey anlamiyorsun

Peki, Yan etkisi falan oluyor mu sedasyonun
Öyle normal anestezi gibi mide bulantısı kusma gibi durumlar yaşamıyorsunuz asla. Hatta ben 3 gün arayla iki defa sedasyonlu işlem geçirdim ilki kolonoskopiydi, ikincisi hsg idi. Eğer tıkanıklık varsa işlemden sonra ağrınız olabilir, yanınızda ped bulunsun dediğim gibi tıkanıklık varsa hafif bi kanama yaşayabiliyorsunuz.

X