• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sedasyon diş çekimi 🥹

sekeeeerr

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2023
49
15
3
28
Merhaba, dişimi çektirmem gerekiyor çok korkuyorum, sedasyon ile diş çekimi yapan var mı aranızdaa, yada yakın zamanda diş çektiren 🥹

4 diş çektirdim lokal anestesiyle iğneyi bağırırken ve boşaltırken hissediyorsun sonra uyuşturucu için sadece baskı hissedersin

İstanbulda yaşıyorum ben, önerebileceğiniz bir doktor var mı pekii

4 diş çektirdim lokal anestesiyle iğneyi bağırırken ve boşaltırken hissediyorsun sonra uyuşturucu için sadece baskı hissedersin
Arkadas uyutularak çekimden bahsetmiş!

Ben ysptırmadım 3 ımplant olması gerek banada onu onerdıler hatta baya narkozlu . Cocuklara fılan hep oyle yapıyorlarmıs ama ben yaptıramam

Endoskopıyı sedasyonlu yaptırdım 15 dk fılan uyutuyorlar . Uykudan uyanmıs gıbı hıc problem yssamadım

Ben ysptırmadım 3 ımplant olması gerek banada onu onerdıler hatta baya narkozlu . Cocuklara fılan hep oyle yapıyorlarmıs ama ben yaptıramam

Endoskopıyı sedasyonlu yaptırdım 15 dk fılan uyutuyorlar . Uykudan uyanmıs gıbı hıc problem yssamadım

Sedasyondan bahsetmiştim ben karıştırdım sanırım, nerede yaptırdınız peki siz ne zaman yaptırdınız

Back
X