S sekeeeerr Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali tek ayak cezası Kayıtlı Üye 25 Nisan 2023 49 15 3 28 27 Ekim 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi sekeeeerr #1 Merhaba, dişimi çektirmem gerekiyor çok korkuyorum, sedasyon ile diş çekimi yapan var mı aranızdaa, yada yakın zamanda diş çektiren
Merhaba, dişimi çektirmem gerekiyor çok korkuyorum, sedasyon ile diş çekimi yapan var mı aranızdaa, yada yakın zamanda diş çektiren
Fatma busra Akrep kadını Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 5 Aralık 2022 2.016 3.182 63 28 Ekim 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi sekeeeerr #2 4 diş çektirdim lokal anestesiyle iğneyi bağırırken ve boşaltırken hissediyorsun sonra uyuşturucu için sadece baskı hissedersin
4 diş çektirdim lokal anestesiyle iğneyi bağırırken ve boşaltırken hissediyorsun sonra uyuşturucu için sadece baskı hissedersin
S sekeeeerr Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali tek ayak cezası Kayıtlı Üye 25 Nisan 2023 49 15 3 28 29 Ekim 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi sekeeeerr #3 İstanbulda yaşıyorum ben, önerebileceğiniz bir doktor var mı pekii
irem4006 Nirvana Kayıtlı Üye 10 Mayıs 2008 3.809 1 2.857 698 Diğer 29 Ekim 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi sekeeeerr #4 Fatma busra .!.: 4 diş çektirdim lokal anestesiyle iğneyi bağırırken ve boşaltırken hissediyorsun sonra uyuşturucu için sadece baskı hissedersin Genişletmek için tıkla... Arkadas uyutularak çekimden bahsetmiş! Ben ysptırmadım 3 ımplant olması gerek banada onu onerdıler hatta baya narkozlu . Cocuklara fılan hep oyle yapıyorlarmıs ama ben yaptıramam Endoskopıyı sedasyonlu yaptırdım 15 dk fılan uyutuyorlar . Uykudan uyanmıs gıbı hıc problem yssamadım
Fatma busra .!.: 4 diş çektirdim lokal anestesiyle iğneyi bağırırken ve boşaltırken hissediyorsun sonra uyuşturucu için sadece baskı hissedersin Genişletmek için tıkla... Arkadas uyutularak çekimden bahsetmiş! Ben ysptırmadım 3 ımplant olması gerek banada onu onerdıler hatta baya narkozlu . Cocuklara fılan hep oyle yapıyorlarmıs ama ben yaptıramam Endoskopıyı sedasyonlu yaptırdım 15 dk fılan uyutuyorlar . Uykudan uyanmıs gıbı hıc problem yssamadım
S sekeeeerr Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali tek ayak cezası Kayıtlı Üye 25 Nisan 2023 49 15 3 28 29 Ekim 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi sekeeeerr #5 irem4006 .!.: Arkadas uyutularak çekimden bahsetmiş! Ben ysptırmadım 3 ımplant olması gerek banada onu onerdıler hatta baya narkozlu . Cocuklara fılan hep oyle yapıyorlarmıs ama ben yaptıramam Endoskopıyı sedasyonlu yaptırdım 15 dk fılan uyutuyorlar . Uykudan uyanmıs gıbı hıc problem yssamadım Genişletmek için tıkla... irem4006 .!.: Arkadas uyutularak çekimden bahsetmiş! Ben ysptırmadım 3 ımplant olması gerek banada onu onerdıler hatta baya narkozlu . Cocuklara fılan hep oyle yapıyorlarmıs ama ben yaptıramam Endoskopıyı sedasyonlu yaptırdım 15 dk fılan uyutuyorlar . Uykudan uyanmıs gıbı hıc problem yssamadım Genişletmek için tıkla... Sedasyondan bahsetmiştim ben karıştırdım sanırım, nerede yaptırdınız peki siz ne zaman yaptırdınız
irem4006 .!.: Arkadas uyutularak çekimden bahsetmiş! Ben ysptırmadım 3 ımplant olması gerek banada onu onerdıler hatta baya narkozlu . Cocuklara fılan hep oyle yapıyorlarmıs ama ben yaptıramam Endoskopıyı sedasyonlu yaptırdım 15 dk fılan uyutuyorlar . Uykudan uyanmıs gıbı hıc problem yssamadım Genişletmek için tıkla... irem4006 .!.: Arkadas uyutularak çekimden bahsetmiş! Ben ysptırmadım 3 ımplant olması gerek banada onu onerdıler hatta baya narkozlu . Cocuklara fılan hep oyle yapıyorlarmıs ama ben yaptıramam Endoskopıyı sedasyonlu yaptırdım 15 dk fılan uyutuyorlar . Uykudan uyanmıs gıbı hıc problem yssamadım Genişletmek için tıkla... Sedasyondan bahsetmiştim ben karıştırdım sanırım, nerede yaptırdınız peki siz ne zaman yaptırdınız