• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri seda sayanın dalgalı saçları

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
maşanın açılmış hali gibi sanki :44:

güzel olmuş cidden ama maşasız yapılır mı ki bu şekil :26: su dalgası gibi dicem ama bilemiyorum. belki bilen kızlar yazarlar

saçlarına biraz köpük sür sonrada vigoyla iyice kurut hatta birazda durulanmayan saç kremlerinden uygularsan saçının çok kabarmasını engellersin ve sonuç olarak buna çok yakın bi görünüm elde edebilirsin bu aralar bende çok uyguluyorum bunu...:82:

saçlarına biraz köpük sür sonrada vigoyla iyice kurut hatta birazda durulanmayan saç kremlerinden uygularsan saçının çok kabarmasını engellersin ve sonuç olarak buna çok yakın bi görünüm elde edebilirsin bu aralar bende çok uyguluyorum bunu...:82:

süper ya işe yarar uamrm kaçlar ıslakknmi süreym yoksa kuruyknmi

bakın birtanede böyle buldum sinem kobalın buda cok güzel yaaaa $kucuk-sirlar-4-bolum-su-ve-arzu-yataktaki-sahne-hq-4239547.jpg

bu özel bir makineyle yapıyor tr de yok bildiğim kadarıyla binm arkdşta almştı yurt dışından böle yapıyo sanki örmüş açömışsıun gibi wag maşa diyede geçyr

Back