Seda Sayan iki eşini öldüren adamı canlı yayına çıkardı.!!!

Bide bunun akli yerinde mi diye önüne bir fare eline peynir vermişler bu peyniri fareye yedirmis aklı yerindeymiş peeees valla iki can katlediyor bunun neresinde akıl
ben bu test tede inanmadım dr sen bendende akılısınmı ne demiş öyle bişey dıyodu ben bu adamın ınt dolasırken evlılık programındakı video yuda izlemişdim böyle olmustum kovuldu gıttı derken bugun görunce gene şasırdım

Bu adamın daha önce çıktığı programın videosu,
Adam bu programda yapacağını yapmış programdan gönderilmiş,
Daha neden ekrana çıkartılır ki. Aynı HATA tekrar yapılmasının nedeni para, reyting...
Kimse demesin yok kınadık, yuhladık diye.. Yazıklar olsun, içimden gelenleri bir de yazabilsem keşke...
Bu programlara prim verenlere de yazıklar olsun, bu adamların ellerini kollarını sallayarak aramızda dolaştıranlara da yazıklar olsun... Kimbilir daha kaç katille aynı havayı soluyoruz...

yok anacım eller aya biz yaya.
2 karısını öldüren adamı mükafat ,gibi çıkarmışlar tv ye. birde onu haklı gören o kadınlara diyeceğim şu,birgün çocuklarınızdabn biri bunu yaşarsa evek koca haklı dersiniz umarım

Seda Sayani oldum olasi sevmem. Ve bu programi izledim. Adam evet affedilmeyecek bir hata yapmis. Ama onlarin orda yaptiklari ne oluyordu? Bir insani yaptigi hatalardan dolayi kinamak ama sözde kinamak! Sanki cok umurlarindaymis gibi saçma sapan konusmalari ne oluyordu?. Belli adamin sorunları var. Bu kadar rahat anlatilamaz çünkü. Fakat adama demedik sey birakmadilar, sirf reyting icin adama etmedikleri kalmadı..
Keske o adama soylediklerinin binde birini de su yoga hocasina da soyleseydi. Resmen onu koruyordu, ben inanmiyorum kadınların istemeden tacize tecavuze ugradigina diyordu. Resmen yanindaki sapik bir pisligi savunuyor ki o adam yuzlerce kadini her gün öldürmüş ve benim gozumde o iki karisini öldüren adamdan daha adidir, fakat Seda ona hic laf kondurtmadi.
Isi gücü sen iki kadını öldürdün bilmem ne demesiydi..
Herkes bu dunyada hata yapar. Eger bir insan telafisi olmayan hatalari tekrarliyorsa bu onun suçu değil. Bu normallestirenlerin suçu, bu bir insan canina 3 yilcik ceza bicenlerin suçu. Bu insanligin suçu.
Kimse kalkip da ay cok uzuldum demesin, ateş düştüğü yeri yakar. Keşke o adam kadar cesaretli olsalardi, doğru konussalardi. Adam inkar etmiyor kendini ama bunlar sirf para için etmediklerini ediyorlar, yalanlar girla..
Söyleyin Allah askina? O iki kadini bu adam mi öldürmüş? Yoksa böyle insanliktan nasibini almamis olanlar mi öldürmüş?
Bu toplumda o adamin rahat tavri bana normal geldi, nasıl ki böyle bir adami kahraman! Gibi tvye cikartip tonla hakaretlerle reyting kazananlar normal geliyorsa!!!!!

Tabi reyting artsin diye cikariyoruz demiyorda. Zaten oyle biriyle normal bir insan evlenmez boyle yaparak adamin yaptiklari normalmis gibi yapiyorlar. Sedadan beklemezdim. Alsinlar cezayi otursumlar asagi.

an itibari ile tepki veren insanlara siz kimsiniz ki o kadar ufak bir azınlıksınız ki diyerek yılın ayarını vermeye çalıştı ekranda seda sayan konuyla ilgili.

Aylin Nazlıaka ‏@AylinNazliaka :

1)2 eşini öldüren adamı programına çıkartıp cinayetleri normalleştiren Seda Sayan'a yönelik protestomuz işe yaradı.Firma sponsorluğu bıraktı

2)Seda Sayan'ı çok etkilemiş olmalıyız ki bugün 5 kez beni aramış.Uygun olduğumda "herhalde program için özür dileyecek" düşüncesiyle aradım
3)O da ne?Sayın vekilim,düşünce olarak size uzak değilim diye başlayan tel görüşmemiz S.Sayın'ın bağırarak dava açacağını söylemesiyle bitti
4)Birazdan yayına girecek programında da benden bahsedeceğini söyledi. Mecburen izledim! Aney, bana pabuç bırakmayacakmış.Çok korktum:))

Son düzenleme:
an itibari ile tepki veren insanlara siz kimsiniz ki o kadar ufak bir azınlıksınız ki diyerek yılın ayarını vermeye çalıştı ekranda seda sayan konuyla ilgili.

Eeeee kimse kusura bakmasın, seyredip seyredip hayranlıkla alkışlayan bir kısım halkın kabahatidir bugün yaşananlar, biri ikisine değil tepkim, böyle programlardan oldum olası hoşlanmam, bizim insanımız tuhaf, biniyorlar araçlara kanal kanal geziyorlar, aman xcim, canım xcim bir alkış bir kıyamet, niye programa konuk olanlar tepki göstermiyor? Terk etsinler bu tip olaylarda bakalım ne oluyor.

Bugün isim yaptılarsa halka borçlular, unutmasınlar
.

ben zamanında bir savcı yakınımızın odasında beklerken bir bayan gelmişti başka bir konuyla ilgili şikayete, bayan savcı bey mesleğini sorunca her gün tv kanallarına gittiğini belli bir ücret aldığını eğer tv de yorum yaparsa ücretinin daha fazla olduğunu söylemişti evli değilim evlenmedim dedi gerisini şikayetini anlatmayacağım ama hamilelik yaşayacak bir yaşantısı yokmuş öyle diyebilirim bunu niye yazıyorum daha sonra bir tv de yorum yaparken gördüm bayanı izleyicilerin arasında tv de hamilelikle ilgili konuşuluyordu bu bayan da hamileyken araba egzosu koklamak istiyordu canım hep diyordu çok ilginç karşılanmıştı tabi benim içim ilginç olan şey egzos koklamak değil bu kadını tanıyıp ne olduğunu bilmem oldu. evet orada konuklar var acaba kaçı bu kadın gibi , sizce böyle bir bayan orada teki verebilir mi, orayı terk etmeyi düşünebilir mi

Seda Sayan´in röportajini okudum program yayina girmeden önce.
Baya iddialiydi, kendine güveniyordu. Icimden dedim ki akli basinda bilgilendirici bi program yapacak sanirim.
Ama ilk gün o Adnan Oktarin kediciklerini cikardiginda bu programin nasil biseye benzeyecegini kestirmek zor olmadi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…