- 8 Haziran 2013
- 57.183
- 151.814
- 898
- Konu Sahibi yercekimli karanfil
Bide bunun akli yerinde mi diye önüne bir fare eline peynir vermişler bu peyniri fareye yedirmis aklı yerindeymiş peeees valla iki can katlediyor bunun neresinde akıl
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben bu test tede inanmadım dr sen bendende akılısınmı ne demiş öyle bişey dıyodu ben bu adamın ınt dolasırken evlılık programındakı video yuda izlemişdim böyle olmustum kovuldu gıttı derken bugun görunce gene şasırdımBide bunun akli yerinde mi diye önüne bir fare eline peynir vermişler bu peyniri fareye yedirmis aklı yerindeymiş peeees valla iki can katlediyor bunun neresinde akıl
an itibari ile tepki veren insanlara siz kimsiniz ki o kadar ufak bir azınlıksınız ki diyerek yılın ayarını vermeye çalıştı ekranda seda sayan konuyla ilgili.
Eeeee kimse kusura bakmasın, seyredip seyredip hayranlıkla alkışlayan bir kısım halkın kabahatidir bugün yaşananlar, biri ikisine değil tepkim, böyle programlardan oldum olası hoşlanmam, bizim insanımız tuhaf, biniyorlar araçlara kanal kanal geziyorlar, aman xcim, canım xcim bir alkış bir kıyamet, niye programa konuk olanlar tepki göstermiyor? Terk etsinler bu tip olaylarda bakalım ne oluyor.
Bugün isim yaptılarsa halka borçlular, unutmasınlar.