• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Seda Diker

obscuration

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2014
9
1
38
34
Merhaba kızlar, ben İzmir'de yaşıyorum, uzun zamandır Seda Diker'i takip ediyorum. Kendisinden randevu alıp seanslara başlamak istiyorum fakat hiç yorum bulamadım. Giden yada giden bir arkadaşı olan var mıdır?

Canım seda diker i çok öven var ama şunu belirtiyorlar bu da zaten en önemlisi. problemin ne olduğunu bilmelisiniz. bazı konularda yetersiz diyorlar. en başarılı olduğu konu ilişkiler genellikle. ilişkiler konusunda sıkıntı yaşayanlar yüzde 90 aşmışlar.

Canım sağol yorumun için. Bende ilişkilerle ilgili gitmeyi düşünüyorum. Biraz maliyetli olacak sanırım ama yaşda kemale eriyor artık.

obscuration obscuration merhaba, Seda Diker'e gitme şansınız oldu mu? regresyon tedavisi için mi yoksa genel olarak yaşam koçu gibi mi gittiniz? Deneyimlerinizi benimle paylaşma şansınız var mı? Bende bugünlerde ilişkilerimle alakalı kısır döngüler yaşadığımı farkettim ve artık kendimi yorgun hissediyorum. Bazıları hiç iyi şeyler söylemezken bazıları çok memnun sanırım. Bu konuda yardımcı olabilir misin? Seans ücreti hakkında da bilgi vermen mümkün mü.

Back