Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
seçtiklerin çok güzeller bayıldım çok zevklisin...ama yaptıklarında ayrı güzeller...bilhasa kırmızılı yeleğe bayıldım..örgü yapmayı çok seviyorum ama bilinen sıradan şeyler yapabiliyorum..keşke örnekte çıkartabilsem...ellerine emeğine sağlık canım..
Soru sorduktan sonra 5 ayda bir baksam yeterlidir diye düşündüm galiba :roflol: unutmuşum ben soru sorduğumu ..
evet mor olanı demiştim ama nasıl nohut onu anlamadım neyse tarif etme zaten bir sürü işim var günün birinde gerekirse yine çıkarırız tozlu raftan..a.s.
Soru sorduktan sonra 5 ayda bir baksam yeterlidir diye düşündüm galiba :roflol: unutmuşum ben soru sorduğumu ..
evet mor olanı demiştim ama nasıl nohut onu anlamadım neyse tarif etme zaten bir sürü işim var günün birinde gerekirse yine çıkarırız tozlu raftan..a.s.