sectigim taki modelleri arasinda kararsizim. yardimc olur musunuz kizlar?

bence bu safirli küpelerin tarzı uymuyor gelinliğe, ama başka safir kolye ve küpeler kullanılıabilir neden olmasın?? zaten gelinlikte bir romantizm bir vintage havası var.zaten altın kullanmam demişsin.inci olacaksa 2.sıradaki uyar.

ama safirler de herkesinkinden de farklı olur bence.pembe olsun konsept, o kadarcık taş mı sırıtacak yani? hem safir bence en ağır ve şık olan renk, zümrüt desen yakut desen olmaz derdim.. safirleri çok sevdiysen vazgeçme derim

safir küpe çok güzelmiş.. bence lacivert çok zarif duruyor.. bende söz yüzüğümü safir aldım.. yıllardır gelinlikle inci kullanılıyor artık bir farklılık yapmanın zamanı geldi bence

kizlarr.. sonunda karar verdim.. gelinligime kolye takmamam konusunda beni ikna ettiler. cunku zaten kollari olacak, kolye cok kapatir dediler. ben de kolye takmaktan vazgectim. altin set istemedigim icin pirlanta kupe almaya karar verdik. vee bugun aldik^^
modelini ekliyorum. umarim begenirsiniz siz de. ben cok begendim sahsen:)
hem gelinlikle kullanabilirim hem de ozel gunlerde guzel giyinmek istedigim zamanlarda. sanirim gunluk kullanilmaz bu cunku biraz buyuk duruyor.
bi de beyaz altin inci set almayi dusunuyorum. simdilik sadece kupemi ekliyorum.

Arkadaşlar, kapalıçarşıda 25 yıllık bir kuyumcu ustası tanıdığım var. Mağazalarda veya sitelerde beğendiğiniz her nevi tektaş,alyans,tamtur yüzük, küpe ve kolyeleri gördüğünüz fiyatın %40-%50ye varan oranlarda aynı kalite ve sertifikasıyla temin edebilirsiniz...

Kesinlikle katılıyorum arkadaiım sana takının miktarı ve boyutu çoğaldıkça görüntü karmaşası oluyor ben de zirkondan su yolu aldım fiyat da uygun, duruşu da çoook kibar oldu.

hayırlısı olsun canım seçmişin en azından küpeyi ve cok güzel küpeler ben cok begendim :)

bence gelinlikte renkli olan küpeyi kullanma hoş durmuyo ama diğer modeller güzel incili olabilir mesela mutluluklar dilerim

bence gelinlikte renkli olan küpeyi kullanma hoş durmuyo ama diğer modeller güzel incili olabilir mesela mutluluklar dilerim

ben de vazgectim cnm renkliyi gelinlikle kullanmaktan, yuvarlak pirlanta kupe aldim onlarin yerine. Fotografi 3.sayfada var.
Ama tamamiyle vazgecmedim o safir kupelerden:82: her an alabilirim:))

canım setini çoook beğendim çok kibar ve şık. nereden ve ne kadara aldığını öğrenebilir miyim acaba?

bunlar sade evt gelinlkle hoş durur da bizde dedikodue drlr aman bu ne altın olmas aolmaz kat kat altın takılır set herşy altın :)

canım setini çoook beğendim çok kibar ve şık. nereden ve ne kadara aldığını öğrenebilir miyim acaba?

tesekkür ederim canım :) ben izmirde oturuyorum burda kemeraltında bi kuyumcudan aldık aslında hepsi ayrı parcalar ben bi araya getirdim seti :) benim derdim kolyeydi yani boyle aşağıda birleşip ikiye ayrılan kolyelerden istemiodum bunu görünce cok begendim ve buna bileklik ve küpe uydurdum :) fiyatıda toplamda 2500 civarı bsydi yanlış hatrlamıosam cok uygundu zaten 14 ayar altın :) ben sdce güzel görünsün die aldım ilerde bsy olurda bozdururm değeri olsun die düşünmedim acıkcası :)

ben de sana katılıyorum. bozdurmak değil takmak için almayı düşünüyorum. seninkine bayıldım demek ayrı ayrıymış parçalar. mutlulukla kullanman dileğimle

ben de sana katılıyorum. bozdurmak değil takmak için almayı düşünüyorum. seninkine bayıldım demek ayrı ayrıymış parçalar. mutlulukla kullanman dileğimle

cook tesekkür ederim canım inşallah hepimiz oyle kullanırız :) küpeleri ben günlük olarakta kullanabliorum cok rahatca iyki bu seklde secmişim diyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…