Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bence mavi safir hoş olmaz inci kesinlikle mükemmel
ilk baştaki kombine süper olmuş
bi sonuç alabildin mii ??:97:
ben 3.kolyeyi cok begendim ama inci tercih etme derim ben beyaz altın setler daha hoş su yolu sırf pırlanta sıra taşlar o setler harika oluyor .onların pırlanta olmayan zirkon taşlılarıda var . ben oyle aldım mesela yeni aldım bende setimi fikir olsun diye resminide koyabilirim . safir küpelerde çok güzel :) ama uymaz gelinlikle bide eğer durumun varsa alcak çok pahalı ama arişin bi seti var onu al derim .Eki Görüntüle 171917 Eki Görüntüle 171918
bu benim setim
hayırlısı olsun canım seçmişin en azından küpeyi ve cok güzel küpeler ben cok begendim :)
bence gelinlikte renkli olan küpeyi kullanma hoş durmuyo ama diğer modeller güzel incili olabilir mesela mutluluklar dilerim
ben de vazgectim cnm renkliyi gelinlikle kullanmaktan, yuvarlak pirlanta kupe aldim onlarin yerine. Fotografi 3.sayfada var.
Ama tamamiyle vazgecmedim o safir kupelerden:82: her an alabilirim:))
ben 3.kolyeyi cok begendim ama inci tercih etme derim ben beyaz altın setler daha hoş su yolu sırf pırlanta sıra taşlar o setler harika oluyor .onların pırlanta olmayan zirkon taşlılarıda var . ben oyle aldım mesela yeni aldım bende setimi fikir olsun diye resminide koyabilirim . safir küpelerde çok güzel :) ama uymaz gelinlikle bide eğer durumun varsa alcak çok pahalı ama arişin bi seti var onu al derim .Eki Görüntüle 171917 Eki Görüntüle 171918
bu benim setim
canım setini çoook beğendim çok kibar ve şık. nereden ve ne kadara aldığını öğrenebilir miyim acaba?
ben de sana katılıyorum. bozdurmak değil takmak için almayı düşünüyorum. seninkine bayıldım demek ayrı ayrıymış parçalar. mutlulukla kullanman dileğimle