• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sectigim taki modelleri arasinda kararsizim. yardimc olur musunuz kizlar?

gospodina

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2010
431
8
123
A.B.D.
Dugun gunu gelinligimle beraber kullanmak icin taki ariyordum. Nisanlimla arastira arastira en sonunda secenekleri azalttik. Ama hala karar veremiyorum. Hangisini secmeliyim??? Aciklamalarini da yaziyorum ona gore kiyaslama da yapabilirsiniz.(fiyatlarini da yazabilirim isteyen olursa..)
$497360.jpg $497360_alt1.jpg bu kolyede 3-5mm inciler ve 0.65 karat pirlanta kullanilmis.
$482992.jpg bunun incileri 4-9.5 mm ve 0.1 karat pirlantasi var.
$563258.jpg bu en uygun fiyatlisi. 5-7mm inci ile birlikte 14ayar sari altin kullanilmis. pirlantasi yok.

NE diyorsunuz hangisi daha guzel? Bu arada ben gunluk hayatta da kullanabilecegim bir sey olsun diye altin kolye istemiyorum. inci almak sizce basit mi durur?

bi de kupeleri ekliyorum. Kolyelerin yanina bir de kupe kombinlemem lazim.

$583488.jpg bu kupeye asikoldum .ama gelinlikle ve yukardaki inci kolyelerle kombinlenir mi??? 25karat safir ve beyaz altindan yapilmis.
$552525.jpg bu 0.1 karat kupe. ama gumusmus metali :S
$470483.jpg 9mm incisi varmis.
$247025.jpg bu ise en sonuncusu. 7.5mm inci ve 14 ayar sari altin.

Evettt yardimlari bekliyorum. Hangi kupe ile hangi kolye????

Son düzenleme:
gelinliğinde çok önemli seçerken.. taşlıysa bunlar karmaşa yaratır.. ama bende
attachment.php
:40: bayıldımm..

attachment.php

attachment.php

bunlar uygun sanki sadece klipsinin sarı olması dışındaa:21:

gelinliğinde çok önemli seçerken.. taşlıysa bunlar karmaşa yaratır.. ama bende
attachment.php
:40: bayıldımm..

attachment.php

attachment.php

bunlar uygun sanki sadece klipsinin sarı olması dışındaa:21:

Hmm dogru soyluyosun tatlim. Gelinligimi de ekleyim o halde. Yaka kismi acik biraz o yuzden buyuk bisey mi takmaliyim ki acaba? $Alce-A.jpg gelinligim bu. uzerinde hic bir pirilti yok sadece dantel.

senin begendigin ikili guzel olmus gelinligime uygun olur mu sence peki?

Off ne zormus ya bunlarla ugrasmak:S

bi de ben o safir kolyeye asik oldum ya. gelinlikle mavi kupe cok mu abes olur? ki benim dugun rengim pembe agirlikli olacak :97:

piki saçların nasıl olcak? topuzsa birazcık sallantılı olsun kupeler ama cok deil. ve bence bir geline inci cok yakısıo.mesela ben bi nikah bi düün yaptım bi acık bi topuz denedim sacı en iisi topuz gercekten bak. cok klasik belki ama...

ben 3.kolyeyi cok begendim ama inci tercih etme derim ben beyaz altın setler daha hoş su yolu sırf pırlanta sıra taşlar o setler harika oluyor .onların pırlanta olmayan zirkon taşlılarıda var . ben oyle aldım mesela yeni aldım bende setimi fikir olsun diye resminide koyabilirim . safir küpelerde çok güzel :) ama uymaz gelinlikle bide eğer durumun varsa alcak çok pahalı ama arişin bi seti var onu al derim . $Fotoğraf0218.jpg $Fotoğraf0220.jpg
bu benim setim

geliniğini de takılarınıda gördüm ancak gelinliğin straplez olsaymış ilk takı ve uzun incili küpe nuyumlu olurmuş ama bana hiçbiri hitap etmedi gelinliğine uyacak tek takı 3lü incili olan ve uzun küpeler bence......

arişin bu setindeki tamtur yüzük ile tektaşı almayabilirsin onun yerine bilekliğini alabilirsin oda çok güzel bilekliği var bu setin ben çok beğenmiştim bunu ama toplamında 20000tlye denk geliyo :) baya bi pahalı ama taşlar pırlanta olmadan yapılırsa dediğim gibi 4bin yada 5bin tl ye yapılır

inci guzel olur, kotu durmaz.
ama sade olur.
tasli setler de gelinliginize hareket katar sikir sikir olur.
aslinda sizin zevkinize bagli hangisinin daha guzel duracagi.
mavi kupelerden vazgecin bence gelinlikle gitmez.

piki saçların nasıl olcak? topuzsa birazcık sallantılı olsun kupeler ama cok deil. ve bence bir geline inci cok yakısıo.mesela ben bi nikah bi düün yaptım bi acık bi topuz denedim sacı en iisi topuz gercekten bak. cok klasik belki ama...

sacimi ben de topuz istiyorum canim. bir de buyuk bubble duvak kullanmayi dusunuyorum su fotograftaki gibi.
$182617_10150408547415063_290942455062_17041428_3421776_n.jpg

Hmm dogru soyluyosun tatlim. Gelinligimi de ekleyim o halde. Yaka kismi acik biraz o yuzden buyuk bisey mi takmaliyim ki acaba? Eki Görüntüle 171906 gelinligim bu. uzerinde hic bir pirilti yok sadece dantel.

senin begendigin ikili guzel olmus gelinligime uygun olur mu sence peki?

Off ne zormus ya bunlarla ugrasmak:S

bi de ben o safir kolyeye asik oldum ya. gelinlikle mavi kupe cok mu abes olur? ki benim dugun rengim pembe agirlikli olacak :97:

gelinliğini çok beğendim bu arada :16:
açıkcası ben gelinlikte kırmızı,yeşil,mavi taşlı takıları çok begeniyorum.. tabi tercih senin ama gelinlikle incide güzel oluyo..
düğün rengim pembe derken ?? anlamadım:17:

ben 3.kolyeyi cok begendim ama inci tercih etme derim ben beyaz altın setler daha hoş su yolu sırf pırlanta sıra taşlar o setler harika oluyor .onların pırlanta olmayan zirkon taşlılarıda var . ben oyle aldım mesela yeni aldım bende setimi fikir olsun diye resminide koyabilirim . safir küpelerde çok güzel :) ama uymaz gelinlikle bide eğer durumun varsa alcak çok pahalı ama arişin bi seti var onu al derim .Eki Görüntüle 171917 Eki Görüntüle 171918
bu benim setim

woww cok guzelmis senin setin de tatlim. isil isil parliyor.
ama benim gelinligime bu tarz bisey gitmez diye dusundum cunku uzerinde hiz tas islemesi fln yok.
biraz romantik bi gelinlik. o yuzden inciyi daha iyi kaldiracagini dusunuyordum..

gelinliğini çok beğendim bu arada :16:
açıkcası ben gelinlikte kırmızı,yeşil,mavi taşlı takıları çok begeniyorum.. tabi tercih senin ama gelinlikle incide güzel oluyo..
düğün rengim pembe derken ?? anlamadım:17:

ay sorma. safirli inci kolye de buldum biliyor musun..offff cok harika bayildimm resmennn!!
dugun pembe dedigim, genel tema pembe olacak. benim gelin cicegim, ayakkabilarim, yakin arkadaslarimin elbiseleri vs..
simdi bu kadar pembeye mavi safir uygun olur mu ki??

saol canım :) ben taşlı daha çok seviyorum işte aslında inci de severim inci takıları günlük hayattada çok kullanıyorum ondan gelinlikte farklı bisey aradım hep ama gelinliğinle uycaksa inci bak ozman genel konsept pembeyse mavi taşlı olmaz gibi inci güzel setler araştıryım senin için .. :)

altınbaşın sitesinde bu ikisini buldum ama kolye bulamadım zaten bu ikiside birbirine pek uymadı ama olsun :)
$2890_18-copy.jpg $2901_53-copy.jpg

Back