Dugun gunu gelinligimle beraber kullanmak icin taki ariyordum. Nisanlimla arastira arastira en sonunda secenekleri azalttik. Ama hala karar veremiyorum. Hangisini secmeliyim??? Aciklamalarini da yaziyorum ona gore kiyaslama da yapabilirsiniz.(fiyatlarini da yazabilirim isteyen olursa..)
bu kolyede 3-5mm inciler ve 0.65 karat pirlanta kullanilmis.
bunun incileri 4-9.5 mm ve 0.1 karat pirlantasi var.
bu en uygun fiyatlisi. 5-7mm inci ile birlikte 14ayar sari altin kullanilmis. pirlantasi yok.
NE diyorsunuz hangisi daha guzel? Bu arada ben gunluk hayatta da kullanabilecegim bir sey olsun diye altin kolye istemiyorum. inci almak sizce basit mi durur?
bi de kupeleri ekliyorum. Kolyelerin yanina bir de kupe kombinlemem lazim.
bu kupeye asikoldum .ama gelinlikle ve yukardaki inci kolyelerle kombinlenir mi??? 25karat safir ve beyaz altindan yapilmis.
bu 0.1 karat kupe. ama gumusmus metali :S
9mm incisi varmis.
bu ise en sonuncusu. 7.5mm inci ve 14 ayar sari altin.
Evettt yardimlari bekliyorum. Hangi kupe ile hangi kolye????
bu kolyede 3-5mm inciler ve 0.65 karat pirlanta kullanilmis.
bunun incileri 4-9.5 mm ve 0.1 karat pirlantasi var.
bu en uygun fiyatlisi. 5-7mm inci ile birlikte 14ayar sari altin kullanilmis. pirlantasi yok.
NE diyorsunuz hangisi daha guzel? Bu arada ben gunluk hayatta da kullanabilecegim bir sey olsun diye altin kolye istemiyorum. inci almak sizce basit mi durur?
bi de kupeleri ekliyorum. Kolyelerin yanina bir de kupe kombinlemem lazim.
bu kupeye asikoldum .ama gelinlikle ve yukardaki inci kolyelerle kombinlenir mi??? 25karat safir ve beyaz altindan yapilmis.
bu 0.1 karat kupe. ama gumusmus metali :S
9mm incisi varmis.
bu ise en sonuncusu. 7.5mm inci ve 14 ayar sari altin.
Evettt yardimlari bekliyorum. Hangi kupe ile hangi kolye????
Son düzenleme: