Sectigim halilarla ilgili fikirleriniz...

Gurbette1anne

Guru
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2008
2.089
71
363
A.B.D.
Bayanlar, asagidaki haliyi yemek masamin altina istiyorum. Sizce uygun mu? Yildizli olmasi abes mi olur? Ben ciddi birsey olsun istemiyorum. Modern olsun fakat formal olmasin istiyorum, asagidaki haliyida cok begendim. Sizlerinde fikrini almak isterim.

stardustj.jpg

Salonumada asagidaki haliyi sectim. Salonuma alacagim objeler mavi, yesil olacagi ve koltuklarimda kahverengi oldugu ve ayrica modern bir hava olsun istedigim icin bunu sectim. Sizlerdende onerilerinizi bekliyorum.

berber.jpg

Son düzenleme:
canım bu bir zevk meselesi tabi açıkçası ben beğenmedim neden dersen ben böyle puantiye papatya türü desenleri sevmiyorum bana basit geliyor.mesela bende kilim desenli halıları seviyorum.evde sadece iki halım var baktım kafama göre halı bulamadım.sonra o iki halıyıda ikide bir yıkamaya veriyodum sonra aklıma bir fikir geldi gittim kürkçü handa simli ipler aldım onları ördüm bayağ bayağ halı oldular ama altına bişey daha seriyorum kaymıyolar kafama göre renklerde simlerde ipler aldım.şimdi makinaya atıyorum aynı battaniye gibi yıkıyorum yani:) yumuşatıcıyıda koyunca ooooh ne güzel oluyo :)

mutfak halın gayet hoş.mutfağınla da uyumlu olduktan sonra çok yakışır bence.ama siz her ne kadar salon halısı için renkleri salonuma uyuyor deseniz de bana biraz basit geldi.gerçi eşyalarınıza göre değişir.daha spor daha rahat bi salonunuz varsa o da uyar.amaann canım önemli olan senin içine sinmesi :21:

canım bu bir zevk meselesi tabi açıkçası ben beğenmedim neden dersen ben böyle puantiye papatya türü desenleri sevmiyorum bana basit geliyor.mesela bende kilim desenli halıları seviyorum.evde sadece iki halım var baktım kafama göre halı bulamadım.sonra o iki halıyıda ikide bir yıkamaya veriyodum sonra aklıma bir fikir geldi gittim kürkçü handa simli ipler aldım onları ördüm bayağ bayağ halı oldular ama altına bişey daha seriyorum kaymıyolar kafama göre renklerde simlerde ipler aldım.şimdi makinaya atıyorum aynı battaniye gibi yıkıyorum yani:) yumuşatıcıyıda koyunca ooooh ne güzel oluyo :)

Canim tesekkur ederim cevabin icin. Hakikaten zevkler farkli farkli olabiliyor. Ben klasik halilari sevmiyorum. Modern olarak dosemek istiyorum evimi. Inanirmisiniz yuzlerce hali baktim internetten:))

mutfak halın gayet hoş.mutfağınla da uyumlu olduktan sonra çok yakışır bence.ama siz her ne kadar salon halısı için renkleri salonuma uyuyor deseniz de bana biraz basit geldi.gerçi eşyalarınıza göre değişir.daha spor daha rahat bi salonunuz varsa o da uyar.amaann canım önemli olan senin içine sinmesi :21:

Canim tesekkurler cevabin icin. Evet gercekten gorunusu basit duruyor. Dedigim gibi ben yuzlerce hali baktim begendiklerimin coguda cok pahaliydi. Benim kafamdaysa tamda boyle bir hali vardi aslinda. Ben sik degilde boyle rahat ve modern bir ev dosemek istiyorum. Ama sonradan bu haliyi aldigima pisman olurmuyum diyede dusunmeden edemiyorum. Birkac hali daha var onlarinda resmini koyayimda onlar arasindanda fikrinizi soyleyin lutfen. Aslinda dediginiz dogru zevk kisiye gore degisir. Ama baskalarinin fikrini almakta bazen gercekten cok faydali oluyor.

ben ilk halıyı çok beğendim ama yemek masasının altında görünmezz
tabi zevk meselesi ama söyleyim kendi fikrimi, dairesel şekiller çabuk modası geçebilecek ve sıkılacağın bi model. hem çokda şık değil..
gene de sen bilrsin belki serince eşyanın içinde güzl durur.
3lü koyduğun halılardan da ilk ikisiini beğendim..

ben ilk halıyı çok beğendim ama yemek masasının altında görünmezz
tabi zevk meselesi ama söyleyim kendi fikrimi, dairesel şekiller çabuk modası geçebilecek ve sıkılacağın bi model. hem çokda şık değil..
gene de sen bilrsin belki serince eşyanın içinde güzl durur.
3lü koyduğun halılardan da ilk ikisiini beğendim..

canım kusura bakma ,hevesini kırmış olmayayımda ben birtek ilkini biraz beğendim,diğerlerini maaleseff beğenmedim,,,

ben inanırmısın bu halıları görünce neredyse ağlayacaktım.niye mi netten yüzlerce halı baktım ve mavi esintili halı bulamadım .en sonuncusu hariç hepsi çok hoş bence .eşyalarda uyum sağlayınca daha güzel.bana sonucu ve fiyatlarıyla birlikte yerinide söylersen çok mutlu olurum.çünkü ben ankaradayım beş aydır karar veremedim halı işi çok zor.sarayda beğendim ama çok pahalı geldi.

Son düzenleme:
Back
X