Gelinlik Modelleri seçtiğim gelinlik modeli önerilerinizi bekliyorum...

yadigaroklay

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2011
11
0
36
Aydın
Fashion Koleksiyonu

arkadaşlar bu link te 15. sırada famosa isimli modeli beğendim.
tabi üzerinde bazı değişiklikler olacak.
kollarının yanındaki o sarkmalar olmucak ve eteği biraz kabarık olcak (fazla olmamak kaydıyla)

sade modellerden hoşlanan biri olarak önerilerinizi bekliyorum.
şimdiden teşekkür ederim..

Merhaba Yadigar,
Ben de Famosa modelini çok beğeniyorum.
Merak ediyorum da acaba Pronovias'ın mağazasında deneme fırsatın oldu mu hiç?

pronoviastan yaptırıosan çok hoş ama moda ewinde yapılıcaksa bu modelin aynısını bekleme.modaewleri pronoviasın gelinliklerini birebirr yapamıo malesef.bende bi model beğendm aynısını yaptım dediler alakası yok.kumaşlar çok önemli.

Ben de sade gelinliklerden hoşlanıyorum.

Söylediğin gelinliği tam hayal edemedim ama hoş olabilir. Albümler bölümünden bir arkadaşın gelinliği senin tarif ettiğine benzer olabilir diye düşünüyorum.

Bu da linki
http://www.kadinlarkulubu.com/albumler/399000-nikah.html

teşekkür ederim...
gösterdiğim modelde çok hoş ancak ben özellikle straplez olmayan modellere bakıyorum çünkü maalesef büyük göğüslere sahibim bu yüzden gösterdiğim gelinlik üzerinde durmuştum sanki daha rahat ederim gibi geldi.

Merhaba Yadigar,
Ben de Famosa modelini çok beğeniyorum.
Merak ediyorum da acaba Pronovias'ın mağazasında deneme fırsatın oldu mu hiç?

Merhaba;
Maalesef hiç deneyemedim.Ama gelecek ay başlıycam moda evlerine bakmaya (düğünüm temmuzda )
kısmet olurda denersem mutlaka düşüncelerimi yazarım..

pronoviastan yaptırıosan çok hoş ama moda ewinde yapılıcaksa bu modelin aynısını bekleme.modaewleri pronoviasın gelinliklerini birebirr yapamıo malesef.bende bi model beğendm aynısını yaptım dediler alakası yok.kumaşlar çok önemli.

evet haklısın ama pronoviasın fiyatları bizim bütçemize göre fazla geliyo.
yengemde pronoviastan beğenmişti gelinliğini izmirde diktirdik elbette aynısı olmadı ama içimize sinmişti (ismini şimdi unuttum moda evinin ama hatırlayınca yazarım) oraya gitmeyi düşünüyorum bende aynısı olmasada içime sineni yakalarım belki.

arkadaşlar bi konuda daha fikrinizi almak istiyorum.
sizce bu gelinliğe nasıl bir saç modeli olur.
durum şu ki ..kendime açık modelleri daha çok yakıştırıyorum ama sanki dağınık bi topuz olursa bu model daha iyi görünür gibi geliyor kararsız kaldım..

bu model benim de favorilerimden..bence çok hoş,aklında hiç soru olmasın bu modelle ilgili..ama eğer başka bir gelinlikçiye yaptıracaksan başarılı olabilirler mi bilmiyorum:63:

bnde sadeliği severim ama buda çok abiyeye kaçıyor bana kalırsa gelinlik gbi değil..
ama siz begendiysenz ve içinizede sindiyse sorun yok şimdiden hayrlı olsun :nazar:

Bu Gelinligin özeligi zaten kollarinda onlarda olmasa geriye birsey kalmiyorki :44:
Bence kabarik olmayan sade gelinlik modellerinden daha güzellerini bulabilirsin

Back