• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinbaşı ve Gelin Tacı Seçtiğim gelin başına uygun duvak biçimi nedir?

aedgun

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2012
96
0
26
İstanbul
Merhabalar,
Sizlere bir sorum olacaktı. Aşağıdaki görselde düğünümde kullanmak üzere seçtiğim gelin başı mevcut. Modeldeki gibi ben de bir taç takacağım fakat duvağımı nasıl kullanacağım konusunda bir karar varamadım. Yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

$farkli-orgu-sac-modeli.jpg

Bu da tacım ve gelinliğimin önden görünüşü.

$t.jpg $fotoğraf1948.jpg

Sectigin sac modeli gercekten cok hos ve farkli bir model ama böyle bir modele saci kapatmadan duvak kullanmak biraz zor gibi :17:

Bence Duvagi en uygun 3 ve 4 resimdeki gibi kullanmak, baskatürlü sacin modelini cok bozar gibime geliyor:34:

$Brautfrisuren_Schleier.jpg $brautfrisuren-schleier.jpg
$e84h-1m.jpg $26263.jpg

Merhaba,
ben de ilk düğün aynı zamanda kına olacağı için aynı saçı düşünüyorum. İkinci düğünde topuz olabilir :1:
Bi arkadaşım bu saç için örgüsü tacı aynı kalıp kuyruğu yandan omza alabilirsin böylece ensede alttan takılabilir duvak demişti.. Uygulamada nasıl olur bilemiyorum ama prova yapmalı denemeli diorum. Mutluluklar şimdidenn :31:

merhabalar,
sizlere bir sorum olacaktı. Aşağıdaki görselde düğünümde kullanmak üzere seçtiğim gelin başı mevcut. Modeldeki gibi ben de bir taç takacağım fakat duvağımı nasıl kullanacağım konusunda bir karar varamadım. Yardımcı olursanız sevinirim. şimdiden teşekkürler.

Eki Görüntüle 612701

bu da tacım ve gelinliğimin önden görünüşü.

Eki Görüntüle 612702 Eki Görüntüle 612703

bence duvağı sacın altından kıllanmalısın...saçın modeli görünsün

Sanırım dediğiniz gibi duvağı biraz daha altta kullanacağım zira tepede kabarık bir duvak bana çok da estetik gelmiyor... İlginiz için teşekkür ederim...

Back