• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

secret yalan oldu.

gizem123

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2011
320
31
98
kızlar o kadar çok inanarak secret yaptım ki ama hüsrana uğradım.ne dersiniz bu duruma?

sınavlarıma çok çalıştım ve çok inandım başaracağıma, ne yazıkki geçemedim dersimi.

Olsun canisi, gecmis olsun. hic ama hic üzülme, moralinide sakin bozma.
bilki öteki sefer muhakkak kazanacaksin.
Ünlü bilim adami Einstein bile sinifda kalmis. Yeterki sagligin yerinde olsun, bundan daha önemlisi ne olabilir.

Kızlarr sözümü geri alıyorum. Çünkü derslerimin hepsinden geçmişim inanılır gibi değil.Ben kaldım sanıyordum ve sorulara baktığımda bir sürü yanlışım çıkmıştı ama geçmişim.Mucize. Scrett işe yarıyor. Evrene olumlu mesajlar göndermekten vazgeçmeyin. Sevginizi her fırsatta dile getirin.

Kızlarr sözümü geri alıyorum. Çünkü derslerimin hepsinden geçmişim inanılır gibi değil.Ben kaldım sanıyordum ve sorulara baktığımda bir sürü yanlışım çıkmıştı ama geçmişim.Mucize. Scrett işe yarıyor. Evrene olumlu mesajlar göndermekten vazgeçmeyin. Sevginizi her fırsatta dile getirin.

Tebrikler :65: Secret yanılmaz hiçbir zaman :64::64::64:

Bence bu secrettan değil ders çalışmaktan kaynaklanıyor.Yani sebep sonuç ilişkisine bağımlı kalmak durumundayız.Sebepleri oluşturursan sonuca da büyük ihtimalle ulaşırsın.Sadece olumlu düşünmenin bir işe yaradığına inanmıyorum ben.Ne diyordu Mevlana:Ağaç isteyen tohum eker.

Secret mi oda ne bende yapıyım :89:

Ya kaderinde varsa yaşarsın secretmiş çekim yasasıymış hepsi boş..Sen çalışıp bol bol dua edersen zaten Allahın izniyle olur gerisi hikaye:55:

bir ara bu secret olayı her yeri sakıp kavurdu, ben fazla inanmıyorum böyle şeylere yani motivasyon iyidir tabikii ama buna çok bel bağlamak bence mantıklı değil..

"Secret" denilen şey bir sürü palavra ve hayal gücünden ibaret...

Çok güzelde paralar kazandılar. Yazarı olsun, yapımcılar olsun,sponsorlar olsun,seminerciler olsun...

Bu da bir pazarlama tekniği idi, başarılıda oldu...

Secret'ın yazarı köşeyi döndü, milyon dolarlar kazandı, muradına erdi. Sonra da "ben düşündüm, oldu" dedi :)

Hele gün geçtikçe bu gizemcilerden ülkemizde de mantar misali türemediler mi; hepsi birbirinin birer kopyası adeta.

Bunlarda çok güzel para kazandı, seminerler yapıldı, canlı yayınlara katıldı, kitaplar yazıldı...

Ben düşüneyim,hayal edeyim,imgeleyim olsunmuş; yok evrenden sipariş vereyim o da bana gelsin; yok böyle birşey.

Bu tür yaklaşımlar/kitaplar insana sadece biraz kendine güven verir, biraz kendini rahat hissettirir o kadar.

Aslında herşey sizin elinizdedir...

Back