Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
secret yalan oldu.
- Konu Sahibi gizem123
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?kızlar o kadar çok inanarak secret yaptım ki ama hüsrana uğradım.ne dersiniz bu duruma?
Anlayamadığımızdan , pek bir şey diyemiyoruz
- 12 Temmuz 2006
- 5.055
- 5.694
- 248
Kızlarr sözümü geri alıyorum. Çünkü derslerimin hepsinden geçmişim inanılır gibi değil.Ben kaldım sanıyordum ve sorulara baktığımda bir sürü yanlışım çıkmıştı ama geçmişim.Mucize. Scrett işe yarıyor. Evrene olumlu mesajlar göndermekten vazgeçmeyin. Sevginizi her fırsatta dile getirin.
- 7 Haziran 2011
- 1.195
- 1.220
- 333
Kızlarr sözümü geri alıyorum. Çünkü derslerimin hepsinden geçmişim inanılır gibi değil.Ben kaldım sanıyordum ve sorulara baktığımda bir sürü yanlışım çıkmıştı ama geçmişim.Mucize. Scrett işe yarıyor. Evrene olumlu mesajlar göndermekten vazgeçmeyin. Sevginizi her fırsatta dile getirin.
Tebrikler Secret yanılmaz hiçbir zaman
Tebrikler Secret yanılmaz hiçbir zaman
teşekkür ederim. Evet yanılmadı:)
- 19 Aralık 2010
- 912
- 1.268
- 303
- 11 Ocak 2010
- 1.854
- 41
- 358
"Secret" denilen şey bir sürü palavra ve hayal gücünden ibaret...
Çok güzelde paralar kazandılar. Yazarı olsun, yapımcılar olsun,sponsorlar olsun,seminerciler olsun...
Bu da bir pazarlama tekniği idi, başarılıda oldu...
Secret'ın yazarı köşeyi döndü, milyon dolarlar kazandı, muradına erdi. Sonra da "ben düşündüm, oldu" dedi :)
Hele gün geçtikçe bu gizemcilerden ülkemizde de mantar misali türemediler mi; hepsi birbirinin birer kopyası adeta.
Bunlarda çok güzel para kazandı, seminerler yapıldı, canlı yayınlara katıldı, kitaplar yazıldı...
Ben düşüneyim,hayal edeyim,imgeleyim olsunmuş; yok evrenden sipariş vereyim o da bana gelsin; yok böyle birşey.
Bu tür yaklaşımlar/kitaplar insana sadece biraz kendine güven verir, biraz kendini rahat hissettirir o kadar.
Aslında herşey sizin elinizdedir...
Çok güzelde paralar kazandılar. Yazarı olsun, yapımcılar olsun,sponsorlar olsun,seminerciler olsun...
Bu da bir pazarlama tekniği idi, başarılıda oldu...
Secret'ın yazarı köşeyi döndü, milyon dolarlar kazandı, muradına erdi. Sonra da "ben düşündüm, oldu" dedi :)
Hele gün geçtikçe bu gizemcilerden ülkemizde de mantar misali türemediler mi; hepsi birbirinin birer kopyası adeta.
Bunlarda çok güzel para kazandı, seminerler yapıldı, canlı yayınlara katıldı, kitaplar yazıldı...
Ben düşüneyim,hayal edeyim,imgeleyim olsunmuş; yok evrenden sipariş vereyim o da bana gelsin; yok böyle birşey.
Bu tür yaklaşımlar/kitaplar insana sadece biraz kendine güven verir, biraz kendini rahat hissettirir o kadar.
Aslında herşey sizin elinizdedir...