bu haberi görmeden benzer haber paylaştım.İsterlerse kapansın konum ama paylaştığım haberde yazanı aktarayım CHP Gaziantep Milletvekili Mehmet Şeker, “Hakkım olmayan bir günün bile ücretini istemem” diyerek parayı öğrencilere burs olarak dağıtacağını açıklamış.
Umarım hepsinde bu hassasiyet olur.
Uğur Işılak da alacak mı acaba çünkü o hep uyuyarak çalıştıda şimdi onu merak ettim ben ya...
Ciddimi iyiyde kaynak sağlam galiba işlerine geldimi yatanlara var fazlası ile ama iş başka şeye gelince kaynak yok...evet alcak, bu onun hakkı
Haberi akşam üstü izlediğimde yanımda bir misafir vardı. Enayi dedi adama. Ne ara bu kadar değişti değerlerimiz. Bense o arada 550 milletvekilinden sadece bir kişi mi bu parayı hak görmemiş diyordum.bu haberi görmeden benzer haber paylaştım.İsterlerse kapansın konum ama paylaştığım haberde yazanı aktarayım CHP Gaziantep Milletvekili Mehmet Şeker, “Hakkım olmayan bir günün bile ücretini istemem” diyerek parayı öğrencilere burs olarak dağıtacağını açıklamış.
Umarım hepsinde bu hassasiyet olur.
O sadece uyumadı hatırladığım kadarıyla. Bir ara şiir falan yazdı. Kendince hak görüyordur parayı!Uğur Işılak da alacak mı acaba çünkü o hep uyuyarak çalıştıda şimdi onu merak ettim ben ya...
Öyle mi dombirayı biliyordum da şiirden haberim yoktu...O sadece uyumadı hatırladığım kadarıyla. Bir ara şiir falan yazdı. Kendince hak görüyordur parayı!
Asgari ücret konusuna bende değinecektim ama şimdi gelecekler aa herkesin elinde telefon evinin önünde araba mıy mıy başlayacaklar en iyisi ses etmemek...Alcaklar catir catirda harcayacaklar.kendi ellerimizle veriyoruz bu hakki onlara. 1500 asgeri ucrete kaynak yok kendi maaslarina gelince kaynak bol. Az bile yapiyorlar, az bile.Turk halki bunu hakediyor.
Koalisyon için yazmış Ben de emin olmak için araştırdım. Doğru hatırlıyormuşum.Öyle mi dombirayı biliyordum da şiirden haberim yoktu...
Valla canim asgari ucret alan ve ev gecindiren kimsenin elinde ayfon, kapisinda araba yok zaten gunz sartlarinda dusunebilirsek bu mumkun degil. O zaman asgari ucret gayet yeten bi para ise kendi kazanclarinn asgari ucreti asan kismini istemesinler. yaparlar mi kimse yapmaz. Millet vekili maaslarida asgari ucretten olsun bakalim bu isi yapacak bir allahin kulu bulunur mu? hani vstan di onemli olan hani milletti? yok oyle bisey hicbirinn millete faydali olmak icin bi gayesi yokAsgari ücret konusuna bende değinecektim ama şimdi gelecekler aa herkesin elinde telefon evinin önünde araba mıy mıy başlayacaklar en iyisi ses etmemek...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?