Seçimime yardım lütfen.

Senin verdiğin listeden tercihim kesinlikle "hasretinle yandı gönlüm"..
Onun dışında bir seçim yapma hakkı tanırsan eğer..
"Bir fırtına tuttu bizi" derim..

Heyecanını yenmek için diyafram nefesi tekniğini kullanabilirsin. Başarılar.:sm_cool:

Hayırlısı Olsun Canım..

Ellerini Çekip Benden.. Diyorum Çünkü Ayrı Bi Yeri Vardı Bende :1no2:

Keşke anket kısmına açsaydınız konuyu,sayı olarakta görebilirdiniz,hangi türkü kaç oy almış,ona göre değerlendirirdiniz.

Başarılar size.yerimseniben

hmm teşekkür ederim bu tekniği uygulayacağım. umarım faydası olur canım sağol..kaydirigubbakcemile5

tebrik ederim ...kara treni söylemere ne söylersen söyle ..türkülere bayılırım ama bu türkü kadar irrite eden bi türkü yok ya..şöyle sesinin güzelligini ortaya çıkarabilecegin bi türkü seç..saçlarından bir tel aldım haberin varmı ..bu mesela çok hoş olur..

teşekkürlerkaydirigubbakcemile2 ahh bir karar veremedim hehe. çoğunluk gesi bağları diyor sanırım bide eledim eledim..bilmiyorumkismile

Türküleri çok severim, yarışmayı da büyük bir zevkle izleyeceğim. Dilerim sizde başarılı olursunuz.
Yazdığınız türkülerin hepsi çok güzel ama en güzeli dersen.... "Elif dedim..."
Yine de bence... Böyle bir ortamda seçmek, sağlıklı değil. Siz etrafınızdakilere bir dinletin. Hangisinde sesiniz daha iyiyse, detone olmuyorsa, başarılıysanız onu tercih edin bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…