Seçimime yardım lütfen.

Eledim eledim yada ellerini çekip benden.. simdiden basarilar canima.s.

bence ya eledim eledim ya da ellerini cekip benden..
bilmiyorum tek bende mi oluyor gelevere deresi disinda yazdiklarini dinlerken kapatiyorum herkes ayni seyi söylüyor...

ellerini çekip benden..ama sana başka bi türkü öneriyim.hastane önünde incir ağacı...of ya ben bu türküden bi insanın sesi kötü olsa bile çok etkilenirim.okuyabilirsen bunu da bi düşün derim

Tatlım bu programa yarışmacı olarak katılmadan öncce iyice düşündün mü ?Çünkü bu programın bir de senin görmediğin boyutu var. Mesela son ikiye üçe kalırsan Türkiye tarafından tanınan biri olcaksın ama bu programların amacı yalnızca reyting olduğu için siz elendikten sonra size sahip çıkmayacaklar.Yani farklı bir deyişle önce sizi bulutların üzerine yükseltip, program sonrasında da oradan aşağıya bırakacaklar.Bu insan psikolojisinde kimi zaman kaldıramayacağı etkiler yapıyor.ATV nin Deşifre programında da bu konuyu ele almışlardı birkaç ay önce.Bu tarz programlara ünlü olmak hayaliyle katılan ve program yapımcıları tarafında türlü vadlerle kandırılan gençlerin psikolojik sorunlarından hatta intihar teşebbüslerinden bahsedilmişti. Zaten bu tür yarışmaları kazanan kaç kişiyi görüyoruz ki şimdi ekranlarda. Dediğim gibi programlardaki tek amaç reyting. Bu göründüğü kadar parlak bir fikir olmayabilir o yüzden kendünü her türlü duruma hazırlayarak girmelisin bu yarışmaya.

hepsi guzel ama "gesi baglari" bir baska yaaa
gelevera deresi'sinide cok seviyorum
kara treni soyleme bence
gesi baglarinda dolaniyorummmmm yitirdigimm yari aman araniyorumm uff

Hepsi çok güzel, kimse de yazmamış ama Hasretinle yandı gönlümü tek geçerim.
Şimdiden başarılar dilerim.

birisinde karar kıl. yarışmaya gidene kadar defalarca söyle. söylerkende hep karşında jüri üyeleri varmış gibi düşün. karşına resimlerini de koyabilirsin.

ne kadar az heyecan o kadar başarı.

Tatlım bu programa yarışmacı olarak katılmadan öncce iyice düşündün mü ?Çünkü bu programın bir de senin görmediğin boyutu var. Mesela son ikiye üçe kalırsan Türkiye tarafından tanınan biri olcaksın ama bu programların amacı yalnızca reyting olduğu için siz elendikten sonra size sahip çıkmayacaklar.Yani farklı bir deyişle önce sizi bulutların üzerine yükseltip, program sonrasında da oradan aşağıya bırakacaklar.Bu insan psikolojisinde kimi zaman kaldıramayacağı etkiler yapıyor.ATV nin Deşifre programında da bu konuyu ele almışlardı birkaç ay önce.Bu tarz programlara ünlü olmak hayaliyle katılan ve program yapımcıları tarafında türlü vadlerle kandırılan gençlerin psikolojik sorunlarından hatta intihar teşebbüslerinden bahsedilmişti. Zaten bu tür yarışmaları kazanan kaç kişiyi görüyoruz ki şimdi ekranlarda. Dediğim gibi programlardaki tek amaç reyting. Bu göründüğü kadar parlak bir fikir olmayabilir o yüzden kendünü her türlü duruma hazırlayarak girmelisin bu yarışmaya.

evet canım biliyorum ancak o kişilerin bu programdan beklentileri çok yüksek olduğu , istediklerini elde edemedikleri için psikolojik bunalıma girdiler.. benim çok büyük beklentilerim yok canım.

ellerini çekip Benden'i söyle kıııııııııııııııııııııııız çoook severim o türküyü.. hadi şimdiden Başarılar canım izleriz seni hep BeraBer...

ayy bişi diyeceğim ama alakasız mı...
merdo yu söyle..
edp akbayramın var ya hani..
sana birgün olsun gülmedi hayat kaderi berbat merdo burası gurbet diye başlıyor hani..
valla alakasız oldu ama seçenekler arasında da yok ama ben çok severim merdo yu söylemeden geçemedim...

başarılar canım allah yardımcın olsun...

ayy bişi diyeceğim ama alakasız mı...
merdo yu söyle..
edp akbayramın var ya hani..
sana birgün olsun gülmedi hayat kaderi berbat merdo burası gurbet diye başlıyor hani..
valla alakasız oldu ama seçenekler arasında da yok ama ben çok severim merdo yu söylemeden geçemedim...

başarılar canım allah yardımcın olsun...

Valla haklisin merdo cok guzel daha degisik olur hemde.. kaderi berbat merdo merdo burasi gurbett.. iyice efkarlandim

[COLOR="Magenta"nle yandı gönlümmmm bence bunu söyle
basarılar smdidennnopuyorumnanaktan]hasreti[/COLOR]

Back