Seçimime yardım lütfen.

fulya6118

İcra memuru
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2008
199
1
116
34
merhaba,
biraz önce atv den aradılar türkü yarışmasına başvurum olumlu sonuçlandı elemelere katılcam ancak bir türlü türkü seçimini yapamadım.
aklımda 8 türkü var :1shok:sizce hangisini söyliyim.bilmiyorumkismile

kara tren
gelevera deresi
hasretinle yandı gönlüm,
turnalara tutunda gel,
elif dedim,
gesi bağları,
ellerini çekip benden,
eledim eledim.

daha öncede katılmıştım türkü yarışmasına trabzon elemelerinde 300 kişiden ilk 20 ye girdim sonrasında 1 kişi seçildi . heyecanımın kurbanı oluyorum. sesim titriyo. detone olcam diye korkuyorum vs vs evde söylediğim gibi söyleyemiyorum.delikafadulden heyecanımı nasıl yenebilirim.?:bbo: bu yarışmaya katılmayıı çokk istiyorum. boshayallersmile:hooray:

bence hangisinde en az detone olacaksan onu söyle,alıştıma yap sürekli etrafındakilere dinlet.hangisini en güzel söylüyorsan onu çıkıp söyle...

ayrıca tebrik ederim,umarım istediğin sonucu elde edersin...
Başarılar...

ay canım ya hepside çok güzel türküler...gesi baglarını çok severim bence onu söyle canım..yada hasretinle yandı gönlüm..başarılar canım.

hemşerim merhaba şimdiden hayırlı olsun

ben eledim eledim ve ellerini çekip benden türkülerini çok severim. inşallah senden dinlemek nasip olur

ben hepsini aynı söylüyormuşum gibi hissediyorum =) evde detone olmuyorumda orda heyecandan olurum diye korkuyorum:)
derinSu ve esmer_sekerim teşekkürler :=)

Pek anlamam bu işlerden ama sanırım insan en güzel , en sevdiği şarkıyı söyler.

Hangi türküyü hissederek söylüyorsan onu seç.

Başarılar...

bu yarışmayı gözünde büyüttükçe heyecanın artar

hangisini söylersen söyle ama şunu unutma bu sadece bir yarışma

eledim eledim olabilir..
çok güzel türkü.. içten söylenildiğinde etkilenmicek insan olcağını sanmıyorum ama sen arkadaşlarını topla başla türküleri söylemeye en çok hangisi beğenilirse onu söyle :):)
şimdiden başarılar canım haberlerini bekliyoruz..

kara tren
gelevera deresi
hasretinle yandı gönlüm,
turnalara tutunda gel,
elif dedim,
gesi bağları,
ellerini çekip benden,
eledim eledim

bence bunların içinden en etkileyici türkü eledim eledimdir.
ama sen trabzonluymuşsun karadeniz yöresinden söyleyeblirsin
şiven vardır sırıtmaz mesela ben seni sevduğumi......
ama bu 8liden oyum eledim eledime:lepi:

evet karadeniz türküsü söylesem daha iyi olcak sanırım. gelevera deresi yada ben seni sevduğumi. .hmmmbilmiyorumkismile

yorum yapan arkadaşlara çok teşekkürler.a.s.
Karadeniz türküsü söyleyen çok olcaktır gerçi söyleyenden söyleyene değişir ama..
sen zaten Karadenizlisin Karadeniz türkülerini elbetteki güzel söylersin önemli olan
diğer türkülerde kendini kanıtlaman..
Bence..
iyi düşün:)
opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…