Seçimime yardım lütfen

fulya6118

İcra memuru
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2008
199
1
116
34
merhaba,
biraz önce atv den aradılar türkü yarışmasına başvurum olumlu sonuçlandı elemelere katılcam ancak bir türlü türkü seçimini yapamadım.
aklımda 7 türkü var sizce hangisini söyliyim.bilmiyorumkismile

kara tren
hasretinle yandı gönlüm,
turnalara tutunda gel,
elif dedim,
gesi bağları,
ellerini çekip benden,
eledim eledim.

daha öncede katılmıştım türkü yarışmasına trabzon elemelerinde 300 kişiden ilk 20 ye girdim sonrasında 1 kişi seçildi . heyecanımın kurbanı oluyorum. sesim titriyo. detone olcam diye korkuyorum vs vs evde söylediğim gibi söyleyemiyorum.delikafadulden heyecanımı nasıl yenebilirim.?:bbo: bu yarışmaya katılmayıı çokk istiyorum. boshayallersmile:hooray:

Son düzenleme:
elif dedim yada ellerini çekip benden ,ikisi de müthiş türküler ,ama elif dedim in bende özel bi yeri var birde hastane önünde incir ağacını da düşün derim ,uamrım seni atv ekranlarında görürüz canım .bol şanslar ..

elif dedim yada ellerini çekip benden ,ikisi de müthiş türküler ,ama elif dedim in bende özel bi yeri var birde hastane önünde incir ağacını da düşün derim ,uamrım seni atv ekranlarında görürüz canım .bol şanslar ..

çok sağol canımm inşallah:Saruboceq: evet hastane önü türküsünüde düşünmüştüm ama düşündükçe seçenekler artıyor. o kadar güzel türkiler varki:)

ay canim valla senin secimlerini okumadan aklima direkz gesi baglari gelmisti. yada SEN BENIMSIN BAHAR GÖZLÜM YARINLARDA IKIMIZINN YÜRÜYORUZ diye hani bi sarki varya müthis güzel. yada hastane önünde incir agacini biliyorsan o da cok güzel!

Başarılar dilerim, önce KK'nın starı olsaydınız da sonra atv'ye yollsaydık kaydirigubbakcemile3
Bu türkülerin hepsini çok severim ama, çoğu çok söylendi, kulaklar çok alıştı.
Bunların arasından Kara Tren'i seçerdim ben olsam :asigim:

Bu arada içerik nedeniyle " Bir önerim var ! " Bölümünden devam ediyoruz.

yorum yapan arkadaşlara çok teşekkür ederim. gesi bağları önde gidiyor:)
ahh bide şu heyecanı yenmek için bir yol olsaydı..

Başarılar dilerim, önce KK'nın starı olsaydınız da sonra atv'ye yollsaydık kaydirigubbakcemile3
Bu türkülerin hepsini çok severim ama, çoğu çok söylendi, kulaklar çok alıştı.
Bunların arasından Kara Tren'i seçerdim ben olsam :asigim:

Bu arada içerik nedeniyle " Bir önerim var ! " Bölümünden devam ediyoruz.
:utangac: hehe bende burada daha çok yanıt alırım diye bu bölüme açmıştım

canim gercekten panik olarak sorun yasiyorsan doktora gidip ilac alabilirsin yada popodan bir igneeesempatiksalakcinni eeee sekerimm star olamk kolay degilzemuszemus

canim gercekten panik olarak sorun yasiyorsan doktora gidip ilac alabilirsin yada popodan bir igneeesempatiksalakcinni eeee sekerimm star olamk kolay degilzemuszemus

canım valla iğneyle olcak işse hemen vurulurum sorun değil .çoook istiyorum çünkü. bi okul konserinde sesim kısıldığı geri gelmesi içinde az çiğ yumurta içmemiştim.mafoldumben:D iğneyi buna tercih ederim:) aklinialirimsmile

Son düzenleme:
bir kayserili olarak ve adaşım olarakta sana okuman için "gesi bağları" diyorum sana fulya :D:D ...
sesini bilmediğim içinde gider mi gitmez mi bu türkü o kdr ını sen bilirsin canım..
Şimdiden allah yar ve yardımcın olsun!

bir kayserili olarak ve adaşım olarakta sana okuman için "gesi bağları" diyorum sana fulya :D:D ...
sesini bilmediğim içinde gider mi gitmez mi bu türkü o kdr ını sen bilirsin canım..
Şimdiden allah yar ve yardımcın olsun!

amin adaşım sağol.a.s.inşallah kazancam.......
tamam gesi bağlarını çalışmaya başlıyım ben:)

:utangac: hehe bende burada daha çok yanıt alırım diye bu bölüme açmıştım

Seni hınzır seni, star nazı mı :1:
Benden sana tavsiye, en çok sevdiğin, en çok söylediğin türküyü seç.
Onu daha kalpten seslendirirsin, kulağın da daha yatkın olur, yabana atma, prodüktör tavsiyesidir kaydirigubbakcemile3

Back