• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Seçime 6 gün kala son ses bombası

okypete

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Mart 2008
84.868
40.718
698
24 Mart 2014 Pazartesi 14:43

Seçime 6 gün kala son ses bombası

Bugün 'Başçalan' adlı twitter kullanıcısı yeni bir ses kaydı yayınladı.

secime_6_gun_kala_son_ses_bombasi_h10128.jpg
Facebook'ta Paylaş Tweetle Google+ Paylaş

Yerel seçime 6 gün kala Başçalan adlı twitter kullanıcısının hesabından yeni bir ses kaydı yayınlandı. Ses kaydında Başbakan Erdoğan ve Akif Beki'ye TV 24 için talimat verdiği iddia ediliyor.

Hasan Cemal, Okan Gönensin, Ali Bayramoğlu ve Mustafa Karaalioğlu'nun yaptığı programla ilgili eleştirilerini Akif Beki'ye yönelten Erdoğan, 'Orada Mustafa'yı açık açık eziyorlar. Hala ne diye bu adamları çıkarıyoruz? Niye burada kendi sesimizle olamıyoruz hala' dediği ileri sürüldü.

İŞTE O TAPELER

AK%C4%B0F1.jpg

akif2.jpg

akif3.jpg

akif4.jpg

akif5.jpg

​
http://www.haberartibir.com.tr/gundem/secime-6-gun-kala-son-ses-bombasi-h10128.html

normal bi konuşma ne var bu konuşmada bomba olacak. iki defa okudum bombayı göremedim. bomba nerdesinn

rdoğan, 'Orada Mustafa'yı açık açık eziyorlar. Hala ne diye bu adamları çıkarıyoruz? Niye burada kendi sesimizle olamıyoruz hala' dediği ileri sürüldü.

buradaki müdaheleyi konuşma ve basın özgür
lüğüne karşı gelmeyi,istediği gibi kkonuşulmasnı emretmeyi anlayamıyorsak benim diyecek şeyim yok elbet:)

Son düzenleme:
rdoğan, 'Orada Mustafa'yı açık açık eziyorlar. Hala ne diye bu adamları çıkarıyoruz? Niye burada kendi sesimizle olamıyoruz hala' dediği ileri sürüldü.

buradaki müdaheleyi konuşma ve basın özgür
lüğüne karşı gelmeyi,istediği gibi kkonuşulmasnı istemeyi anlayamıyorsak benim diyecek şeyim yok elbet:)

Okycim böyle şeyler bomba etkisi yaratmaz artık bu halkta. Her gün bir şey çıkıyor rutin oldu. He bomba mı amaaan bu hep olan şey canım. Ne biliyim Erdoğanın seks kasedi çıksa nikahı vardır diyip susacak kıvama geldik ...

Okycim böyle şeyler bomba etkisi yaratmaz artık bu halkta. Her gün bir şey çıkıyor rutin oldu. He bomba mı amaaan bu hep olan şey canım. Ne biliyim Erdoğanın seks kasedi çıksa nikahı vardır diyip susacak kıvama geldik ...
sorma ya. ne varmış bunda deniyor. yani sadece o kişinin istediği gibi konuşulacak. muhalif görüşlere yasak getirilecek. bunun yapılmasıda gayet doğal olacak. ne varki bunda denilecek.
geldiğimiz son nokta bu. yasaklama,özgürrce düşünceni konuşamama. ve bunu gayet normal karşılama. ne diyeyim artık yani:6:

Son düzenleme:
sorma ya. ne varmış bunda deniyor. yani sadece o kişinin istediği gibi konuşulacak. muhalif görüşlere yasak getirilecek. bunu yapılmasıda gayet doğal olacak. ne varki bunda denilecek.
geldiğimiz son nokta bu. yasaklama,özgürrce düşünceni konuşamama. ve bunu gayet normal karşılama. ne diyeyim artık yani:6:

yasaklama özgürce konuşamama bunları sizlerden mi okuyorum . demediğinizi bırakmıyorsunuz. daha yeni izmirde bi şey? el hareketi yaptı terbiyesiz , bu mu özgürsüzlük gülerim ancak

arkadaşım bana başka şeylerle gelme.
konumuz neyse onu konuşalım. burada birşey yok dedinmi dedin.
Bizde sana o şeyi gösterdikmi evet.
bana başka konuyla siz bziz diyerek gelip konumu başka konuya getirme.
konu bumu bu. konuştuğumuz olay bumu evet bu.
hoş ,ee sizde bunu yaptınız demek diğer yapılanı haklı çıkarmaz

Son düzenleme:
gene basına müdahale hiç sasırmıyorum
özgür medya mı kaldı
basbakan ne isterse onu izliyoruz
ben halk ve bugün tv yi izliyorum benlik bir durum yok

gene basına müdahale hiç sasırmıyorum
özgür medya mı kaldı
basbakan ne isterse onu izliyoruz
ben halk ve bugün tv yi izliyorum benlik bir durum yok

Aaa halk tv 'mi bugün mü ? Sen trt 'yi izlemiyor musun yoksa ? Vergisini elektrikten bile bizden çıkarıp rtük tarafından her partiyi adaletli olarak haber yapmadı diye hafiften ayar çekilen hanii
Ama o iktidar tabiki 8 katı fazla haber yapıcak dimi ama :1:

Biri adalet mi dedi ??

Son düzenleme:
Aaa halk tv 'mi bugün mü ? Sen trt 'yi izlemiyor musun yoksa ? Vergisini elektrikten bile bizden çıkarıp rtük tarafından her partiyi adaletli olarak haber yapmadı diye hafiften ayar çekilen hanii
Ama o iktidar tabiki 8 katı fazla haber yapıcak dimi ama :1:

Biri adalet mi dedi ??

evet adalet bir kadın adı canım bu ülkede
trt yi izlemeyeli yıllar oluyor
sabah 6 civarı adam olacak cocuk var barış abimizin onu denk gelirsem izlerim baska hiç acmam

Back