- 18 Nisan 2023
- 33
- -2
- 8
- 34
- Konu Sahibi cananmutlu
-
Konunz kapanır burası sadece haber kaynağının olduğu bir sayfa bilginiz olsun,birazdan taşlanırsınızda diyip kaçıyorum.Ben uzun yıllardır yurt dışında yaşıyorum. İki sene önce bi Türkiye ye geldim ve hiç sevemedim. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün emaneti ülkenin yönetimi yobazların elinde. Eğitim seviyesi düşük ekonomi desen yerlerde sürünüyor. Kalkınma amaçlı hiç bir yatırım yapılmamış. Sırf biraz dindar diye bir ülkenin kaderini neden 20 yıl boyunca bi tane yobazın eline bırakıyorlar.
Ülkenin durumundan değil benim yazdıklarımdan rahatsız oldunuz öyle miBu şekilde hakaret ederek veya ötekeleştirerek soru sormak,yorum yapmak yarar değil zarar getirir.
Neden gelip böyle bir konu açtınız hem de kurallara uymayan şekilde hiç anlamadım
Git yaşadığın ülkeye o zaman sanane Türkiye'den ATATÜRK'TEN..... Sizin gibiler de bizi birbirimize düşürüyor zatenBen uzun yıllardır yurt dışında yaşıyorum. İki sene önce bi Türkiye ye geldim ve hiç sevemedim. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün emaneti ülkenin yönetimi yobazların elinde. Eğitim seviyesi düşük ekonomi desen yerlerde sürünüyor. Kalkınma amaçlı hiç bir yatırım yapılmamış. Sırf biraz dindar diye bir ülkenin kaderini neden 20 yıl boyunca bi tane yobazın eline bırakıyorlar.
Ne demek sanane ben de türküm konuşmaya hakkım var.Git yaşadığın ülkeye o zaman sanane Türkiye'den ATATÜRK'TEN..... Sizin gibiler de bizi birbirimize düşürüyor zaten
Ne olursa olsun o zaman ülkeni neden kötülemeye çalışır gibi konuşuyorsun iyi daya kötü zaten herkes gergin.Ne demek sanane ben de türküm konuşmaya hakkım var.
Birincisi gelirken size soracak değilim. Bunun kardeşlik kavramıyla bir ilgisi de yok . Ayrıca ben zararım yoksa ülkenin ekonomisini batıranlar mıGelmeyin o zmn.
Bu üslup ile mi değişim getireceksiniz?
Bu mu hak hukuk adalet sevgi kardeşlik kavramınız
Asıl sizler en büyük zararsıniz sizi görüp cayan ikna olmayan kaç kişi olacak
Benim lafım ülkeye değil yönetimeNe olursa olsun o zaman ülkeni neden kötülemeye çalışır gibi konuşuyorsun iyi daya kötü zaten herkes gergin.
Konu o değil ki. Böyle söyleyerek fikir değiştiremez tam tersi daha da o fikre sarılmalarına neden olursunuz.Ülkenin durumundan değil benim yazdıklarımdan rahatsız oldunuz öyle mi
Ben uzun yıllardır yurt dışında yaşıyorum. İki sene önce bi Türkiye ye geldim ve hiç sevemedim. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün emaneti ülkenin yönetimi yobazların elinde. Eğitim seviyesi düşük ekonomi desen yerlerde sürünüyor. Kalkınma amaçlı hiç bir yatırım yapılmamış. Sırf biraz dindar diye bir ülkenin kaderini neden 20 yıl boyunca bi tane yobazın eline bırakıyorlar.
Birincisi gelirken size soracak değilim. Bunun kardeşlik kavramıyla bir ilgisi de yok . Ayrıca ben zararım yoksa ülkenin ekonomisini batıranlar mı
Evet California
Bizim gibiler derken insanlar geçim derdinden intihar ediyor ve hala ettiğiniz lafa bakınEvet sizsiniz
İnsanlar sizin gibileri gördükçe aç kalırım ama artık söz hakkı vermem diyor vermiyor
Amacınızda bu ztn.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?