- Konu Sahibi yercekimli karanfil
-
öyle demeyin çocuk işte,fanatik olmuş sanırımAllah bu ülkeyi tez zamanda senin gibilerden de kurtarsın akılsız yavrucak
Offf allahimmm bu kizdan aldigim beddua sebebiyle uyuyamiyorum resmen.s.s.s..s
tövbe tövbe annesi babası bedduanın kötü birşey olduğunu anlatmamışmı bu kızaÖzenti dedi. :s
Şu an ben de aldığım beddua sebebiyle, vücudumda değişiklikler oluyor sanırım helak oluyoasdfghj.
Atatürkü beğenmiyor ama onun kurduğu devletten imkanlarından pek tabi yararlanıyor
e be cahil cühela sana(kadınlara)seçme ve seçilme hakkını kim verdi eben mi?
boyamış saçları sarıya o biçim makyaj yapmış birde hala söyleniyor
madem o kadar koyu rte aşığısın ak parti aşığısın senin onun ilkelerini benimsemeni beklerdim
ne demiş rte kadın ve erkek eşit değildir
kadın dediğin susar oturur sus sesin çıkmasın
Ne diyim bilemedim ki şaştım kaldım valla haklısın çocuk işte deyip geçmek lazım belkiöyle demeyin çocuk işte,fanatik olmuş sanırım
kızda akıl olsa kendini videoya çekmez,kaç genç yerin dibine girdi bu videolar yüzünden,bir genç kızssın ağlamak zırlamak ne oluyorki,birimi öldü allah korusunNe diyim bilemedim ki şaştım kaldım valla haklısın çocuk işte deyip geçmek lazım belki
Ay gidip gelip gülüyorum ben buna... Biri anasını babasını arayıp söylesin; olmamış bu yapamamışlar...
Ustumde ne hakki var da haram etti merak icindeyim. Hayir yani varsa da gidip odeyim hakkini da aglamasin.Özenti dedi. :s
Şu an ben de aldığım beddua sebebiyle, vücudumda değişiklikler oluyor sanırım helak oluyoasdfghj.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?