Seçim Sonuçlarına Sinirlenen Ak Partili Kızın İsyanı

yercekimli karanfil

Güzel günler de bizi görecek mi?
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2010
11.644
22.255
Ağlayan AK Partili kızın olay seçim videosu
2015 genel seçimleri sonrası AK Partili olduğunu söyleyen genç kızın düşüncelerini paylaştığı video sosyal medyada rekor kırıyor.

Genel seçim sonuçları sonrası kendisini AK Partili olarak tanıtan genç kızın görüntüleri konuşuluyor. Genç kız, HDP’yi Meclis’e taşıyan CHP ve MHP’ye gözyaşları içinde isyan etti.

"EY CHP EY MHP MUTLU MUSUNUZ?"

Genel seçimlerle ilgili düşüncelerini sosyal medya hesabından paylaşan genç kız, "Ben de sizi alkışlıyorum ey CHP’liler. Allah bu yaptığınızı yanınıza koymayacak. Ey CHP, eyMHP mutlu musunuz. Ben de açığım ama AK Parti’liyim hiçbir zaman da bundan vazgeçmeyeceğim. Yapılan bütün yatırımları, sırf sizin saçma sapan Erdoğan nefretiniz yüzünden kaybettik, hepsini. Ben geleceğimi sizin oylarınız yüzünden bıraktım. Bunların bu kadar oy almasının tek sebebi CHP ve MHP’dir; Fethullah Gülen’dir" dedi.

KÜRT SEÇMENLERE SİTEM ETTİ

Genç kızın hedefinde HDP’li Kürt seçmen de vardı. AK Parti’li kız, "Ey Kürtler size en çok hakkınızı veren AK Parti’ydi. Bütün Meclis karşı çıkarken AK parti sizi savundu. Ben bir AK Parti’li olarak hakkımı helal etmiyorum"diye konuştu.

"AK PARTİ HİÇ BİR ZAMAN UNUTULMAYACAK"

Genç seçmen, AK Parti’nin Türkiye için yaptıklarının hiçbir zaman unutulmayacağını belirterek muhalefet eleştirilerini şöyle sürdürdü.

"Ben ölene kadar AK Partiliyim, Allah canımı alana kadar. Biz bu ülkede hiçbir zaman unutulmayacağız ama sizin gibi ’Atatürkçüyüm’ diye geçinen, ’milliyetçiyim’ diye geçinen ve PKK savunucusu partiye oy veren sizler, bu ülkenin tarihinin kara yazısı olarak kalacaksınız. Bunu yapan sizlersiniz. Allah sizin gibi insanlardan bu ülkeyi tez zamanda arındırsın. Yürüyün hepiniz HDP’yle, hepinizi alkışlıyorum" ifadelerini kullandı.

http://www.internethaber.com/aglayan-ak-partili-kizin-olay-secim-videosu-793188h.htm

Ey Kürtler size en çok hakkınızı veren AK Parti’ydi. Bütün Meclis karşı çıkarken AK parti sizi savundu.

Kendi de açıkça söylemiş.Adamlar verilen hakkını kullanmış.Seçime girmeyip konu mankeni gibi kenarda durup bekleyecekler miydi ? Ne bekliyordu acaba :KK70:

Bu kız ne diyor yav ? Evet bu konuşman tüm muhalefeti derinden sarstı ülkeden kovduğun Kürtler de hazırlanmışlar gidiyorlarmış, chp ve mhp seçmenini saymıyorum bile kahretmiş onları senin bu haykırışın isyanın tövbe yarabbi Allah akıl fikir versin ergen oluşuna vermek lazım ama ben böyle bir video yapıp internet aleminde sayfa sayfa teşhir olsam babam ve annem beni paralardı vallahi.

Kizlar videoyu hizlastirin ve bir yerde durun sadece allah kelimesini duyacaksiniz..
boyle seylerde( allah )kelimesini kullanmayin yaa ..

Bu kız ne diyor yav ? Evet bu konuşman tüm muhalefeti derinden sarstı ülkeden kovduğun Kürtler de hazırlanmışlar gidiyorlarmış, chp ve mhp seçmenini saymıyorum bile kahretmiş onları senin bu haykırışın isyanın tövbe yarabbi Allah akıl fikir versin ergen oluşuna vermek lazım ama ben böyle bir video yapıp internet aleminde sayfa sayfa teşhir olsam babam ve annem beni paralardı vallahi.
aynen rezillik,fanatizmin geldiği aklın gittiği son nokta

Neresi haber değeri taşıyor anlamıyorum. Ne olay yaptılar ya.

Kız videoyu paylaştığına şimdiden bin pişman olmuştur. İleride fikirleri değiştiğinde bu videodan daha da çok utanacak belki. Millet kendine eğlence arıyor.

yok fanatik hayranı olabilir,hayatımda rahmetli ecevit ki en dürüst dediğimiz politikacıydı ölümmünde dahi ağlamadım bu ne saçmalıktır:KK64:
Bu bana fanatiklikten çok obsesiflik görüntüsü verdi inan hayran olmanın çok ötesinde hatta üniversitede tiyatro okusun diyecek bir izlenim yarattı da ; yine geleceği tehlikeye girerdi çünkü akp tiyatroları da kapatıp avm yapıyor değilmi :)

Allah herkese akıl veriyor ama iste bazıları kullanmamakta ısrar ediyor;şimdi mantık olarak chp nin oyları zaten hiç değişmedi,mhp nin oyları yükseldi,hdp de barajı aştı,fakat akp nin oyları düştü,sence bu oylar nereye gitti,bari kendinle çelişme:KK48:
bu arada o nasıl bedduaydı öyle ya ,bu caps geldi direkt aklıma
61.jpg

Son düzenleme:
X