Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Neden yedinMantık arama,ben Vanessa'dan iki ay yedim.Bilen bilir onu.
Söylemeyeceğim.Neden yedin
Buradaki de muhalefeti mi savunuyor acaba torpilliYok artık daha neler
Tarafsız buradaki işlemler
Torpil fln işlemiyor hökümet gibi
Çok merak ediyorum ya lütfen nnnnnnnnSöylemeyeceğim.
Abartma istersen.Buradaki de muhalefeti mi savunuyor acaba torpilli
Catla Selena çatla.Çok merak ediyorum ya lütfen nnnnnnnn
İkiye yarıldımCatla Selena çatla.
İki gün az yani ne olur yesenAbartma istersen.
Merak ettiğin ne ise yaz Mune'ye öğren.
Hoş mu şu yazdıkların??
Ben muhalefetim ben neden ban yedim 2 gün siyaset topiğinde?
Ağlamam ben senin gibi. Hakettim yedim geçti gitti.İki gün az yani ne olur yesen
Şu an gözyaşlarım sular seller olmuş vaziyette niye ceza aldım diye nasıl ağlıyorum nasıl öldüm öldüm dirildim yaaniAğlamam ben senin gibi. Hakettim yedim geçti gitti.
Amma drama yaptın. Koca yönetim de seninle uğraşacaktı bu iktidar yanlısı göz açtırmayalım diye.
E yazdıklarından gördük onu merak etmeİyi sızlandın.Şu an gözyaşlarım sular seller olmuş vaziyette niye ceza aldım diye nasıl ağlıyorum nasıl öldüm öldüm dirildim yaani
Ay ödül alırken ne güzeldi valla siyasete girdim ceza üstüne ceza hep sizin yüzünüzden çileden çıkarıyorsunuz insanı sonra bam yiyorumE yazdıklarından gördük onu merak etmeİyi sızlandın.
Ağlama kız.O torpiller burda yok merak etme.Cezayı da ödülü de hakkınla alıyorsun,olması gerektiği gibi.Alış artık.
Kız beğenmedim niye attın cinsiyetin altınaAğlamam ben senin gibi. Hakettim yedim geçti gitti.
Amma drama yaptın. Koca yönetim de seninle uğraşacaktı bu iktidar yanlısı göz açtırmayalım diye.
Selena bu sefer banada mı ban yedirteceksin,and mı içtin bacım?Kız beğenmedim niye attın cinsiyetin altına