• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

seçim/aile evi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Tulpar16

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2018
340
455
53
27
Merhaba
Öğrenciyim, bedava bilet kampanyalarından birinden yararlanıp memleketime bilet aldım. Babam malum partiye oy atacak. Ben muhalefeti destekliyorum. Son haftalarda iyice azıttı, hakkımı helal etmem asla onlara verirsen diyor. İki hafta önce beni okuduğum şehire bıraktılar, vedalaşırken seçime gelince görüşürüz dedi sarıldık falan… Şimdi gelme istemiyorum, eğer o partiye verirsen para vermem sana diyor. Vermedim diyebilirim elbette kabinde herkes özgür. Bu denli öfkeli olması ve sırf bi siyasi parti için kendi evladını kırması canımı çok sıkıyor, uykularımı kaçırıyor. Biletimi aldım ama resmen gelme diyor, nasıl gidicem bilmiyorum. Benim çocuğum bana zıt bir partiye oy verse saygı duyarım, benden farklı düşünebildiği ve sorgulayabildiği için sevinirim. Annem de babamı dinliyor oldukça pasif. Zaten konuşmuyoruz 3 yıldır herhangi bir müdahalesi olmaz. Çok yoruldum. Nasıl bi parti ki insanı evladını üzecek raddeye getirebiliyor?

Not: Kardeşim seçmen kağıdımı alıp sakladı seçim günü zarar vermesin diye.

seçmen kagıdı dediğiniz, hani e devletten nerde oy kullandıgınızı gösteren belge oluyor dimi

Merhaba
Öğrenciyim, bedava bilet kampanyalarından birinden yararlanıp memleketime bilet aldım. Babam malum partiye oy atacak. Ben muhalefeti destekliyorum. Son haftalarda iyice azıttı, hakkımı helal etmem asla onlara verirsen diyor. İki hafta önce beni okuduğum şehire bıraktılar, vedalaşırken seçime gelince görüşürüz dedi sarıldık falan… Şimdi gelme istemiyorum, eğer o partiye verirsen para vermem sana diyor. Vermedim diyebilirim elbette kabinde herkes özgür. Bu denli öfkeli olması ve sırf bi siyasi parti için kendi evladını kırması canımı çok sıkıyor, uykularımı kaçırıyor. Biletimi aldım ama resmen gelme diyor, nasıl gidicem bilmiyorum. Benim çocuğum bana zıt bir partiye oy verse saygı duyarım, benden farklı düşünebildiği ve sorgulayabildiği için sevinirim. Annem de babamı dinliyor oldukça pasif. Zaten konuşmuyoruz 3 yıldır herhangi bir müdahalesi olmaz. Çok yoruldum. Nasıl bi parti ki insanı evladını üzecek raddeye getirebiliyor?
ya bu sitede siyasi parti üzerinden konuşmalar yasak diye biliyorum. sanırım zaten sizde vurguyu siyasetten değil babanızdan yapmışsınız. bence sorun yaşamamak için evet diyin geçin. bazen anlamaya çalışsak da insanları anlayamayız. siz kendi oyunuzu gönlünüzden geçtiği gibi kullanın.

Ben de kocamı eve almamakla tehdit ediyorum😂Varoluş savaşı bu, kendimi anladım da babanızın hırsını anlayamadım.
Tamam tamam senin dediğine verdim deyin geçin, o kısımla pek tartışılmıyor, sorgulanamıyor onlar.

Merhaba
babanız değilim ama ben sizinle gurur duydum kendi fikirleriniz oldugu için :)

Madem bir parti için evlat kırılır mı diyorsunuz? Siz de onu kırmayın. “Tamam babacığım,senin dediğin olsun” diyip istediğiniz yere oy atın.

Siyaset tartışması hiç sevmem hele ki yakın tanıdıklarla polemik yaşamak istemem.

Bir deprem oldu ve devlet hemen gelip çadırını konteynırını 3 öğün sıcak yemeğini herşeyini sağladı ve tüm evler yapılana kadar da bu hizmetler sen uyuduğun anda bile devam edecek, babasına bile kin besleyecek kadar malum partiye oy vermemeyi düşünenlerin senin gibiler olduğunu görünce malum partinin ne kadar doğru olduğunu görebiliyorum.

Not: Kardeşim seçmen kağıdımı alıp sakladı seçim günü zarar vermesin diye.
Ona gerek yok zaten. Kimliğinizi alıp gideceksiniz. İçeride kime oy verdiğinizin bilgisini kimse göremez zaten. Biner otobüse gelir kullanır dönersiniz görüşmek zorunda da değilsiniz

Bir deprem oldu ve devlet hemen gelip çadırını konteynırını 3 öğün sıcak yemeğini herşeyini sağladı ve tüm evler yapılana kadar da bu hizmetler sen uyuduğun anda bile devam edecek, babasına bile kin besleyecek kadar malum partiye oy vermemeyi düşünenlerin senin gibiler olduğunu görünce malum partinin ne kadar doğru olduğunu görebiliyorum.
Ne kadar boş ve gereksiz bir yorum. Babasına kin beslediğini nereden çıkardınız

babama kin beslediğimi nerden çıkardın? bana olan davranışları üzdüğü için bunu paylaştım, kin tutan o. ben burda siyaset konuşmuyorum olayın ana noktası o değil. depremle ilgili bir şeyler duymak istiyorsan da babala deprem özel izle. ben uyuduğumda devlet tabi ki çalışacak ne diye vergi topluyor? ben öğrenci olduğum halde elimden gelen tüm yardımı yaptım. Öğretmenlik öğrencisi olarak çocuklara yardımımımın olabileceği her şeye başvurdum. sen önce çadır satan kızılaya bi bak bakalım

"evladını kırması canımı çok sıkıyor, uykularımı kaçırıyor,ve zaten konuşmuyoruz" diyen birisi babasını çok mu seviyordur
babamla konuşuyorum onu nerden çıkardın?
ayrıca evet çok seviyorum babamı, sevmesem bu durum umrumda olmazdı. ben onu severken onun bana yaklaşımı kalbimi kırıyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back