0.5le başladı oğlum, kademeli olarak 2,5 oldu.İlaç ismi yasak sanırım... günlük 5ml ,ama.once yarım doz ile başlanıyor
Tam doza muhtemelen geçemeyiz herhalde, dürtüselliği çok arttı.
Ne uzun süreçmiş.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
0.5le başladı oğlum, kademeli olarak 2,5 oldu.İlaç ismi yasak sanırım... günlük 5ml ,ama.once yarım doz ile başlanıyor
Merhaba , benım kızım 4.5 yasında gayet sıcak kanlı cana yakın bir çocuktu, okula basladıktan 1 ay sonra öğretmeniyle konuşmamaya başladı pedagog destegı almaya basladık . Siz nasıl çözdünüz bu işiCekingenligini attı,herkesle yavaş yavaş konuşmaya başladı.Onceden büyüklerle hiç iletisim kurmuyordu,soru sorana cevap vermiyordu, şu an gayet normal,bitti selektif mutizm
Sizin farklı bir durum sanki.Okulda üzülmüş olabilir mi, ya da öğretmeniyle arkadaşlarıyla sorun mu yasadi acaba?Merhaba , benım kızım 4.5 yasında gayet sıcak kanlı cana yakın bir çocuktu, okula basladıktan 1 ay sonra öğretmeniyle konuşmamaya başladı pedagog destegı almaya basladık . Siz nasıl çözdünüz bu işi
Öğretmenini sevdiğini söylüyor, öğretmeni cok ıyı bır bayan hatta o farkettı bızı yonlendırdı.. ıyı de bır okul. psikiyatrist selektıf mutızm dedı , cumartesı tekrar gıdecegız , duygusal cocuk oldugunu , ufacık bır kelımenın bıle onu kapatabılcegını soyledı.. normalde hareketlı sakın olmayan cocuktu ama okulda farklı bır cocuk sankı ogrwtmenın anlattıgı. Sonradan fatkettım yenı tanıstıgı ınsanlarla da konusmuyor, ona soru sorulunca cevap vermıyorSizin farklı bir durum sanki.Okulda üzülmüş olabilir mi, ya da öğretmeniyle arkadaşlarıyla sorun mu yasadi acaba?
Öğretmenini sevdiğini söylüyor, öğretmeni cok ıyı bır bayan hatta o farkettı bızı yonlendırdı.. ıyı de bır okul. psikiyatrist selektıf mutızm dedı , cumartesı tekrar gıdecegız , duygusal cocuk oldugunu , ufacık bır kelımenın bıle onu kapatabılcegını soyledı.. normalde hareketlı sakın olmayan cocuktu ama okulda farklı bır cocuk sankı ogrwtmenın anlattıgı. Sonradan fatkettım yenı tanıstıgı ınsanlarla da konusmuyor, ona soru sorulunca cevap vermıyo
Biz hala devam ediyoruz.. henüz sonuç alamadık maalesefMerhaba . Bende aynı dertten müzdaribim neler yaptınız ne gibi sonuçlar aldınız acaba
Süreç çok uzun sürebilir, ama mutlaka iletişime geçecek bu çocuklar.Çocugu düzelen oldu mu acabakasımdan berı terapi alıyoruz fakat hıc ılerleme yok bızde..
peki ne kadar sürdü süreciİlaç ismi yasak sanırım... günlük 5ml ,ama.once yarım doz ile başlanıyor
Yani ilaç desteğini kesmedi henüz doktoru.Gerileyenilir tekrar diyemAma şu an gayet normal iletişimi herkeslepeki ne kadar sürdü süreci
kizilboga yöntemi çalışanla devam edin bulunduğunuz şehirde bizde 10 seans odada sesi çıkıyor artık ilaç destekli çık sabır isteyen süreçSüreç çok uzun sürebilir, ama mutlaka iletişime geçecek bu çocuklar.
Çok sabırlı olmalıyız.
Bize göre yolun başındasınız, umarım kısa sürer sizinki.
Çözüldü bizimki, Veysel beyi duymuştum ama kendi psikoloğumuzu bırakıp onun önerdiği kişiye geçmek zor gelmişti.kizilboga yöntemi çalışanla devam edin bulunduğunuz şehirde bizde 10 seans odada sesi çıkıyor artık ilaç destekli çık sabır isteyen süreç
ne kadar zamanda çözüldü neler yaptinizÇözüldü bizimki, Veysel beyi duymuştum ama kendi psikoloğumuzu bırakıp onun önerdiği kişiye geçmek zor gelmişti.
Ama geçseydik daha kısa sürecekti belki.
Her yerde duyarsınız sesini umarım, sabır diliyorum gerçekten.
Benim komşumun benim kizlA yaşıt kızı vardı kız hergun bize gelir yada benim kız oraya giderdi kız ben odaya girince konusmazdi sorduğum soruyada cevap vermezdi ama kızlarimla konuşuyordu .kızın sesini duymadım Hic. Okula gidince açıldı .şimdi genç kız tabi.Merhabalar öncelikle. Oğlum ağustosta 6 yaşında olacak kucukken çekingen derdim ama son 1 senedir artık çekingenliğin ötesinde olduğunu farkedip oyun terapistine götürmeye başladım3 4 aydır falan selektif mutizm dedi bileniniz vardır. Oglum benle babasıyla 2 yaş kardeşi anneannesi ve dedesi ve birkac arkadası ile konusuyordu. Eylülde okula başladığında birkacgün hiçkimse ile konuşmadı snra yavas 3 4 arkadas derken smdi bütün arkadasları ile konusuyor. Ama 2 ögretmeni var onlarla hala konusmuyor. Konusmadan oyle böyşe tuvalet vs derdini anlatıp gidiyor jest mimik hareket falan. Mahallden 2 arkadaş var onlarla cok cok iyi konusur oynar cokta görür ama gelgelelim annesiylekonusmuyor. Şuanlık aklıma gelenler bunlar yine siz yazdıkca aklıma bişeyler gelirse yazarm cok takıyorum ve üzülüyorm bu duruma![]()
2 yıla yakın oyun terapisi.ne kadar zamanda çözüldü neler yaptiniz
Merhaba. 2 haftalik yoğunlaştırılmış terapu mi aldınız, nasıl oldu süreciniz, kısaca bahseder misiniz?Veysel beyle çalıştık biz de kendisi konuşma terapisti