kızlar slm benım bı dusuncem daha var ama o konudada engın bılgınıze ve tecrubenıze ıhtıyacım var kı nişan gecemde cektıgım sıkıntıyı bıde dugunumde cekmek ıstemıyorum 27 ocakda nişanım oldu ve ben cahıl hemen ılk buldugum modaevınden kı bence cok guzeldı gosterısı bi tuvalet aldım tabırı caızse nişanlılık sole etegı kabarık olanlardan gelınlık tarzında yanı neyse ben onu orada ılk denedıgımde tam ustume goreydı bı sorun yoktu nişan arefesınde son pravodo yapıldı ama satıcı kadın nısanlılıgımın arkasını bıraz sıkmısdı ben dedıgımhalde modelı bole dedı nısan gunude kuaforde tecrubelı eller benı gıydırldıler o heyecanla hafıfce gogus kafesı sıktıgını hıssettım ama düğün salonuna gıdene kadar umursamadım nasılsa gecer dıye ama ya sonrası aman allahım tam bır ezıyet ısgenceydı nişan gecem benım ıcın o tuvaletın ıcınde o kadar cok canım yandıkı bıde uzundu o kadarda platform topuk gıydıgım halde gercı cok da yerlerdede surunmedı etegı ama benıcok rahatsız ettı kac defa mıılletın gozu onunde pıstte dusme tehlıklesı atlattım etege takılıpda ve malesefkı butun gecede elım hep etegımı kaldırmak zorunda kaldımkı dusmeyım dıye gecem bıttıama bende bıttım ve nısanlılıgı ustumden attıgım anda ılk hıssettıgımkolumun tutmadıgıdı butun gece kolum agrıdı agırdıda cunku elbısem ve ınanmazsınız belkı ama yemın edıyorumku tam uc gun gogus kafesımın kemıklerı agrıdı gogus kafesıme dokunamadımbıle tuvaletın ustu modelı ıtıbarıyle arkadan cok sıktılar ve ben gelınlıgımınde bu kadar can yakmasdı ıstemıyorum rahat bı gelınlıkıstıyorum lutfen bana engın bılgınızle tecrubenızle akıl verın ben nasıl bı model secmelıyımacıkcası bu konudada cok cahılım agustosun 28 de dugunum var ve kac ay oncesınden gelınlıgım hazırolmalı beden ölçümde 36 ve 38 arası kıloalmaya calısıyorumda :)) boyumda 1.68