Deniz Ürünleri Sebzeli Çipura -Bağdat Karabiber Sponsorluğunda

Be_Ni_1012

Dört yapraklı yoncayız:)
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2014
5.231
3.690
198
Merhaba hepınıze:KK200: bende bızde balıgın en
cok tuketılen halıyle katılmak ıstedım:) katılan butun arkadaslara basarılar..

Malzemeler
2 adet cipura baligi
Istediginiz sebzeler...
Ben patates ,sogan, renkli biber, domates, maydanoz ve limon kullandim.
image.webp

Hazırlaması pratık ve de lezzetlı cogunuz bılırsınız zaten:) butun malzemelerı ıstege gore kesıp tepsıye yerlestırıyoruz balıklarada bıcakla cızık atıyoruz tuz ve karabıber gezdırıyoruz, (sebzelerın uzerıne kuru olmasın dıye bırkac kasık yazdan yapma domates sosuda gezdırıyorum) ve fırında kızarana kadar pısırıyoruz..(ben sılex dedıklerı ekmek makınesınde pısırıyorum)
image.webp

Afıyet olsun..
image.webp

image.webp

Beni'cim hoşgeldin,bayağıdır yoktun artık gözlerimiz aramaya başlamıştı:KK19:
Ellerine, emeğine sağlık nefis görünüyor.:kk77:
Yarışmada bol şans diliyorum:KK36:

Beni'cim hoşgeldin,bayağıdır yoktun artık gözlerimiz aramaya başlamıştı:KK19:
Ellerine, emeğine sağlık nefis görünüyor.:kk77:
Yarışmada bol şans diliyorum:KK36:
Sagol cnm bıraz dınlenmeye gecmıstım yenı arkaslara yer acalım:) konu balık olunca eklıyeyım dedım
Dun aksam yapmıstım sunuma fazla vakıt ayıramadım malum haberlerden heves kactı:KK43:

Ellerine saglik canim , nefis gorunuyor yine dokturmuşun :kk77: Basarilar beni'cim :KK19:
Tesekkur ederım cnm:KK200: senın kadar olmasada:KK19: gelıcem zıyaretınıze cok guzel tarıfler gelmıs.. benımde aklımdan gecmıstı hamsılı pılav ama bır ıkı foto vardı elımde yapım asamasını cekmedıgımden kaldı oyle:)

Tesekkur ederım cnm:KK200: senın kadar olmasada:KK19: gelıcem zıyaretınıze cok guzel tarıfler gelmıs.. benımde aklımdan gecmıstı hamsılı pılav ama bır ıkı foto vardı elımde yapım asamasını cekmedıgımden kaldı oyle:)

Bu ara pek ugramiyon sanki canim, hayirdir bi yaramazlik yoktur inso_O Benim de ilk hamsili pilav deneyimim oldu :rolleyes: Senin sunumlari cok begeniyorum zaten hamsili pilav sunumunu cok merak ettim :KK19:

Bu ara pek ugramiyon sanki canim, hayirdir bi yaramazlik yoktur inso_O Benim de ilk hamsili pilav deneyimim oldu :rolleyes: Senin sunumlari cok begeniyorum zaten hamsili pilav sunumunu cok merak ettim :KK19:
Hersey yolunda cnm sukur:KK200: cocuklar buyudukce kk keyfı yapmaya cok vakıt kalmıyor eskısı gıbı:KK35:

Back
X