- 29 Haziran 2022
- 19
- 1
- 38
-
- Konu Sahibi Sea_side48
Öncelikle geçmiş olsun. Sırf sizin bu durumunuzu görüp yazmak için üye oldum. Bende aynı durum var yıllardır. Denemediğim şey kalmadı tedavisi yok, hormonlu kremlerle o süre geçiyor ama dönemsel tekrar çıkıyor tam bitti sanıyorsunuz ama maalesef bitmiyor. Sadece kaşıntı kızarlıklığı durdurp bazen de hiç olmamasını sağlıyorsunuz ama kesin bitiren bir şey yok, dediğim gibi bitti geçti sanıyorsunuz ve bi süre sonra bununla yaşamayı öğreniyorsunuz. Öncelikle tespitlerimi söyliyim sabunu yüz temizleme jellerini vs hiç birini sevmiyor, sadece suyu seviyor, bu yüzden hep makyaj temizleme suyuyla silip sonra sadece suyla yıkıyorum yüzümü. Kirli durmayı asla sevmez sık banyo yapmanız lazım banyo sürceini üç günden sonraya uzatırsanız hemen çoğalıyor kaşıntılarda artıyor. Streside sevmiyor bu cilt rahatsızlığı maaalesef buna çözümü kendi iç dünyanızda . Denemediğim kozmetik krem kalmadı, hepside tamam bu işe yaradı diyip hüsranla sonuçlandı. Bunun dışında vazelin orjinal diye yazan sıradan vazelin kaşıntıyı vs kızarlıklığı azaltıyor. Aynı şekilde bir ikincisi hindistan cevizi yağı da biraz etki ediyor. Saçınızı nemli bırakmamanız kurutma makinesi ile kurutmanız gerekir, bi kaç şampuan var onlar yine dönemsel arada kullandığınızda kaşıntıları pullanmayı önlüyor, ancak saç kremi mutlaka gerekiyor. Onun dışında krem vs hepsi hikaye bu bir gerçek yıllarca denedim sonunda kozmetik amaçlı satılan şeylerin bu rahatsızlık için hikaye olduğunu net söyleyebilirim. Şimdilik bunları yazıyorum. Daha sonra aklıma gelen atladığım şeyler varsa mutlaka yazarım. Tekrar geçmiş olsun.Arkadaşlar seboreik dermatit saçta kaşıntı yüzde kaşıntı yapıyor kizariklik hat safhada doktorlar çare bulamıyor artık bezdim önerisi olan varmı yüzümde özellikle aşırı yanma oluyor aglicam artik
Fondöten sürebiliyor musunuz ben süremiyorum kış ayında bu yüzden aşırı pullanıyor ama yaz ayında biraz daha geçiyo tabiÖncelikle geçmiş olsun. Sırf sizin bu durumunuzu görüp yazmak için üye oldum. Bende aynı durum var yıllardır. Denemediğim şey kalmadı tedavisi yok, hormonlu kremlerle o süre geçiyor ama dönemsel tekrar çıkıyor tam bitti sanıyorsunuz ama maalesef bitmiyor. Sadece kaşıntı kızarlıklığı durdurp bazen de hiç olmamasını sağlıyorsunuz ama kesin bitiren bir şey yok, dediğim gibi bitti geçti sanıyorsunuz ve bi süre sonra bununla yaşamayı öğreniyorsunuz. Öncelikle tespitlerimi söyliyim sabunu yüz temizleme jellerini vs hiç birini sevmiyor, sadece suyu seviyor, bu yüzden hep makyaj temizleme suyuyla silip sonra sadece suyla yıkıyorum yüzümü. Kirli durmayı asla sevmez sık banyo yapmanız lazım banyo sürceini üç günden sonraya uzatırsanız hemen çoğalıyor kaşıntılarda artıyor. Streside sevmiyor bu cilt rahatsızlığı maaalesef buna çözümü kendi iç dünyanızda . Denemediğim kozmetik krem kalmadı, hepside tamam bu işe yaradı diyip hüsranla sonuçlandı. Bunun dışında vazelin orjinal diye yazan sıradan vazelin kaşıntıyı vs kızarlıklığı azaltıyor. Aynı şekilde bir ikincisi hindistan cevizi yağı da biraz etki ediyor. Saçınızı nemli bırakmamanız kurutma makinesi ile kurutmanız gerekir, bi kaç şampuan var onlar yine dönemsel arada kullandığınızda kaşıntıları pullanmayı önlüyor, ancak saç kremi mutlaka gerekiyor. Onun dışında krem vs hepsi hikaye bu bir gerçek yıllarca denedim sonunda kozmetik amaçlı satılan şeylerin bu rahatsızlık için hikaye olduğunu net söyleyebilirim. Şimdilik bunları yazıyorum. Daha sonra aklıma gelen atladığım şeyler varsa mutlaka yazarım. Tekrar geçmiş olsun.
Esim berbat durumdaydi. Kabuk kabuk dokulurdu. Vichy sifa oldu.Arkadaşlar seboreik dermatit saçta kaşıntı yüzde kaşıntı yapıyor kizariklik hat safhada doktorlar çare bulamıyor artık bezdim önerisi olan varmı yüzümde özellikle aşırı yanma oluyor aglicam artik
Yuzunuz mu pullaniyor? La roche ya da avene barrier kremi denemenizi tavsiye ederim. Cicablast ya da cicablaume olmali isimleri.Fondöten sürebiliyor musunuz ben süremiyorum kış ayında bu yüzden aşırı pullanıyor ama yaz ayında biraz daha geçiyo tabi
Kış ayında fondöten sürsem bile o da pullanma yapıyor , altına vazelin sürüp üstüne çok hafif fondöten sürüyom ama yinede o da tetikliyor maalesef pullanmayı ama vazelin biraz da olsa engelliyor en azından kaşıntı azalıyor,bir de yine altına vazelin sürerek la roche güneş kremli cc kremi var o da idare ediyorFondöten sürebiliyor musunuz ben süremiyorum kış ayında bu yüzden aşırı pullanıyor ama yaz ayında biraz daha geçiyo tabi
Bide böyle deniyim teşekkürlerKış ayında fondöten sürsem bile o da pullanma yapıyor , altına vazelin sürüp üstüne çok hafif fondöten sürüyom ama yinede o da tetikliyor maalesef pullanmayı ama vazelin biraz da olsa engelliyor en azından kaşıntı azalıyor,bir de yine altına vazelin sürerek la roche güneş kremli cc kremi var o da idare ediyor
Çözümü çok basit, KESTİNE 20MG alerji hap alıp kullanacaksın, ilacı aldıktan sonra yarım saat içinde tüm kaşıntı ve hisler geçiyor, ben 3 yıldır kullanıyorum haftada 1 defa ilacı alsam yetiyor.Arkadaşlar seboreik dermatit saçta kaşıntı yüzde kaşıntı yapıyor kizariklik hat safhada doktorlar çare bulamıyor artık bezdim önerisi olan varmı yüzümde özellikle aşırı yanma oluyor aglicam artik
Çok teşekkür ederim düşüncelerinizi paylaştığınız için gerçekten zor benim cildimde yani yüzümde yanma oluyor buna anlam veremiyorumÖncelikle geçmiş olsun. Sırf sizin bu durumunuzu görüp yazmak için üye oldum. Bende aynı durum var yıllardır. Denemediğim şey kalmadı tedavisi yok, hormonlu kremlerle o süre geçiyor ama dönemsel tekrar çıkıyor tam bitti sanıyorsunuz ama maalesef bitmiyor. Sadece kaşıntı kızarlıklığı durdurp bazen de hiç olmamasını sağlıyorsunuz ama kesin bitiren bir şey yok, dediğim gibi bitti geçti sanıyorsunuz ve bi süre sonra bununla yaşamayı öğreniyorsunuz. Öncelikle tespitlerimi söyliyim sabunu yüz temizleme jellerini vs hiç birini sevmiyor, sadece suyu seviyor, bu yüzden hep makyaj temizleme suyuyla silip sonra sadece suyla yıkıyorum yüzümü. Kirli durmayı asla sevmez sık banyo yapmanız lazım banyo sürceini üç günden sonraya uzatırsanız hemen çoğalıyor kaşıntılarda artıyor. Streside sevmiyor bu cilt rahatsızlığı maaalesef buna çözümü kendi iç dünyanızda . Denemediğim kozmetik krem kalmadı, hepside tamam bu işe yaradı diyip hüsranla sonuçlandı. Bunun dışında vazelin orjinal diye yazan sıradan vazelin kaşıntıyı vs kızarlıklığı azaltıyor. Aynı şekilde bir ikincisi hindistan cevizi yağı da biraz etki ediyor. Saçınızı nemli bırakmamanız kurutma makinesi ile kurutmanız gerekir, bi kaç şampuan var onlar yine dönemsel arada kullandığınızda kaşıntıları pullanmayı önlüyor, ancak saç kremi mutlaka gerekiyor. Onun dışında krem vs hepsi hikaye bu bir gerçek yıllarca denedim sonunda kozmetik amaçlı satılan şeylerin bu rahatsızlık için hikaye olduğunu net söyleyebilirim. Şimdilik bunları yazıyorum. Daha sonra aklıma gelen atladığım şeyler varsa mutlaka yazarım. Tekrar geçmiş olsun.
Benim yüzümde yanma çok oluyor canımEsim berbat durumdaydi. Kabuk kabuk dokulurdu. Vichy sifa oldu.
Yüzümde kızarıklık ve sıcaklık yanma oluyorYuzunuz mu pullaniyor? La roche ya da avene barrier kremi denemenizi tavsiye ederim. Cicablast ya da cicablaume olmali isimleri.
Yanma kaşınma zamqn zamqn kızarıklık pullanma hepsi oluyor, bu kış daha da fazlaydı maalesef vazelin birazda olsa yatıştırdı ama yine geçirmedi kabarmalarda oluyor , ama stres de büyük bir etken maalesefÇok teşekkür ederim düşüncelerinizi paylaştığınız için gerçekten zor benim cildimde yani yüzümde yanma oluyor buna anlam veremiyorum
Uzman doktora gittiniz mi?Yüzümde kızarıklık ve sıcaklık yanma oluyor