- 15 Şubat 2015
- 13.293
- 46.782
Geçmiş olsun öncelikle. Bende geçen seneden beri bunun için krem kullanıyorum. Kaşımda var. Beyaz pul pul oluyordu ama sadece 2 krem yazdı. Onlardanda genellikle birini kullanıyorum ve acayip memnunum. İsmini verebilirim özelden?
Ya banada o ilacın adını özelden yazabilir misiniz?
Atıyorum hemenBanada verebilir misin rica etsem? Erkek arkadasim bisuru sey kullandi yine geçmedi
Merhabalar, konuyu doğru yeremi açtım bilmiyorum ama yanlışsada hemen taşımazsanız konuyu sevinirim BDV dışında bir yerden cevap alınmıyor malum
Konuya gelirsek, kaşlarımda soyulma ve ciltte kuruluk sebebiyle bugün dermatoloğa gittim.Ama öğrendim ki bu kışın getirdiği bir cilt soyulması ve kuruluk değilmiş.Bir cilt rahatsızlığıymış.Kaşlarımın içi soyuluyor.Kaş kepeklenmesi diyebiliriz ama kepek gibide değil.
Bunun sonucu olarakta doktor bir sürü krem ilaç bişeyler verdi. Biri pamukla cilt temizlemek için tonik, biri tonik kuruyunca sürmek için vazelin kıvamında bir krem.Bir adet sabah aksam sürülücek krem.Bir adet saç diplerinde yer yer görülen benim adına kuruluk koyduğum şey için şampuan.Kaşıntı olursa diye ilaç.Hap yani. 1 hafta sonrada kontrole gidicem.
Benim size sormak istediğim şeyse daha önce böyle bisey yasayan oldumu? Aynı problemle karsılasan bu tür ilaclar kullanan birileri?
Bir anda cildime sürmem için bir sürü kremim bir sürü ilacım oldu sasırdım böyle biseyle karsılasıcağımı düsünmemistim.
Deneyimi olanlar varsa bu meseleyle ilgili, paylasırsa cok sevinirimm.
Banada verebilir misin rica etsem? Erkek arkadasim bisuru sey kullandi yine geçmedi
Benim de zaman zaman oluyor.Cildimde olan yerlere kırmızı elma sürüyorum.Akşamdan sürüp yıkamadan yatıyorum,sabaha hafiflemiş oluyor.Saç dibim için clear cool sport şampuan kullanıyorum.Bu şampuanı sürekli kullanmıyorum sadece pullanma dönemlerinde kullanıp bırakıyorum.
Doktorun önerdiği kremler kortizonlu olduğu için kullanmak istememiştim çareyi doğal yolda buldum.
Bir keresinde tüm alnım kabarıp kızarmıştı.O zaman da eczacım bioderma anti rougeur krem önermişti,bana iyi gelmişti.
Benim genellikle adet dönemlerinde oluyor.Bir ara daha sıktı,o dönem oda spreyi kullanıyordum galiba sebebi oydu.Bu aralar hiç olmuyor çok şükür.
bir annenin blogunu takip ediyorum. eşinde ve genetik olarak kızında bu cilt sorunu varmış ayrıntılı bir yazısı var. doğal yöntemler taraftarı ayrıca evde deterjanı tamamen bitirmiş
kızı için başlamış farklı yöntemler denemeye, ev düzeni de değişince eşinin cilt sorunları da azalmış
http://sormabulmadunyasi.kadinlarkulubu.com/2012/07/bebek-cildindeki-kzarklk-kuruluk-egzama.html
Benim de zaman zaman oluyor.Cildimde olan yerlere kırmızı elma sürüyorum.Akşamdan sürüp yıkamadan yatıyorum,sabaha hafiflemiş oluyor.Saç dibim için clear cool sport şampuan kullanıyorum.Bu şampuanı sürekli kullanmıyorum sadece pullanma dönemlerinde kullanıp bırakıyorum.
Doktorun önerdiği kremler kortizonlu olduğu için kullanmak istememiştim çareyi doğal yolda buldum.
Bir keresinde tüm alnım kabarıp kızarmıştı.O zaman da eczacım bioderma anti rougeur krem önermişti,bana iyi gelmişti.
Benim genellikle adet dönemlerinde oluyor.Bir ara daha sıktı,o dönem oda spreyi kullanıyordum galiba sebebi oydu.Bu aralar hiç olmuyor çok şükür.
kuzenimde kafasının içinde vardı soyuluyor kepek gibi kabuklar oluşuyordu. doktora gitti ilaç fayda göstermeye başladığı sıralar hamile kaldı ve bıraktı ilacı şuan ne durumda blmiyorum açıkçası
gzddmrlli kaşlarını kuaförde aldırıyorsan bir müddet cımbızını kaş fırçanı ve kaş makasını yanında götür
rica edrm cnm belki birinden bulaşmış olabilir çnkü dermatit hastalıklar alerjik hepEvet kuaförde aldırıyorum.Olabilir valla öyle yapıyım.Hatta cildim bu kadar hassassa hepte böyle yapılabilir.Tesekkürler:)