Şebnem'in Henüz Yerleşmemiş Evi ve Mobilyaları

:nazar::nazar:eviniz eşyalarınız çok güzel görünüyor maşallah Allah nazarlardan saklasın Allah sağlıkla, mutlulukla oturmak nasip eder inşlah

evin ve eşyaların çeyizinde çk güzeller:nazar::nazar: güle güle huzurla sağlıkla oturmayı nasip etsin Allah'ım.. :69::69:

Canim masAllah eviniz cok güzel. Odalari baya bir genis. Kendinize mi ait yoksa kira mi?

Mobilyalarin da cok hos. Allah hayirli günlerde kullanmayi nasip etsin insaAllah.

Ceyizlerine bir göz atayim simdi :)

Her şey çok hoş ve uyumlu :) Allah içinde oturmak ve eşyaları da kullandırmak nasip etsin, güle güle oturun :)

:nazar::nazar:eviniz eşyalarınız çok güzel görünüyor maşallah Allah nazarlardan saklasın Allah sağlıkla, mutlulukla oturmak nasip eder inşlah

Canım evin ve tüm eşyaların çok güzel.Mutlu ve huzurla yaşayın inş.

evin ve eşyaların çeyizinde çk güzeller:nazar::nazar: güle güle huzurla sağlıkla oturmayı nasip etsin Allah'ım.. :69::69:

Canim masAllah eviniz cok güzel. Odalari baya bir genis. Kendinize mi ait yoksa kira mi?

Mobilyalarin da cok hos. Allah hayirli günlerde kullanmayi nasip etsin insaAllah.

Ceyizlerine bir göz atayim simdi :)

Her şey çok hoş ve uyumlu :) Allah içinde oturmak ve eşyaları da kullandırmak nasip etsin, güle güle oturun :)

Hepinize çok teşekkür ederim
Aminnn inşallah
Allah'ım herkese evinde mutluluk huzur nasip etsin
Evimiz kiralık bu arada
İnşallah kendi evimide eklemek nasip olur..

iste benim en sevdigim renk tonlari ferah ferahhhh ohhhh cok güzel mobilyalarin olsun halilarin olsun hepsi ayri ayri güzel siyah beyazdan ziyade bu iki rengin uyumuna bayiliyorum su an ceyiz hazirligi dönemindeyim insallah banada ve diger isteyen herkesede nasip olur bu duygu,güle güle oturun hersey harika :34::34::34:

iste benim en sevdigim renk tonlari ferah ferahhhh ohhhh cok güzel mobilyalarin olsun halilarin olsun hepsi ayri ayri güzel siyah beyazdan ziyade bu iki rengin uyumuna bayiliyorum su an ceyiz hazirligi dönemindeyim insallah banada ve diger isteyen herkesede nasip olur bu duygu,güle güle oturun hersey harika :34::34::34:

çok teşekkür ederim aminnnnn:nazar:
darısı tüm güzellikleriyle sana olsun

gerçekten evin,eşyaların çok hoşmuş. evinizin dışı da içi kadar güzel,bayıldım gerçekten. güzel günlerde mutlulukla oturursunuz inşallah.. :129:

Allah ağız tadıyla oturmayı nasip eder inşallah
yatak odası takımını çok beğendim sorun olmazsa fiyatı ne kadar acaba ?

Son düzenleme:
Allah ağız tadıyla oturmayı nasip eder inşallah
yatak odası takımını çok beğendim sorun olmazsa fiyatı ne kadar acaba ?

şimdi tam hatirlayamacağim fiyat ama 4300 kusur fiyati yatak dahil peşinde duştu
inegol mobilyasi kağitlarina bakip tam fiyatinida soylerim canim

Back
X