• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sebepsiz yere terk edildim

ipekkara

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2020
11
4
1
Merhaba kizlar,
sizlerle dertlesmeye cok ihtiyacim var. sene basinda biriyle tanistim ve sevgili olduk nerdeyse son 2 ay boyunca.
bastan beri cok romantik yapiskan biri degildi zaten, karakteri öyle diye düsünüyorum. haftada 2 sefer görüsüyorduk ve ben bunu az buldugumu söyledigim icin biraz tartistik ve birbirimizi yanlis anladik biraz da. ben alttan almak istedim ve buna mesaj attim. ama o zaten yürümiyecek sen iyi ve cok hoslandigim bi kizsin ama olmiycak dedi. aramiza mesafe girdi, tasinmak zorunda kaldi isinden dolayi, ve cok stresliyim dedi. sizin tecrübeleriniz neler böyle bi konuda? acaba gercekten su an stresli diye mi böyle davraniyo yoksa beni yeterince önemsemedigi icin mi. ortalik yatisinca geri dönmesisöz konusu olur mu sizce? üzgün hissediyorum gercekten :(

Merhaba kizlar,
sizlerle dertlesmeye cok ihtiyacim var. sene basinda biriyle tanistim ve sevgili olduk nerdeyse son 2 ay boyunca.
bastan beri cok romantik yapiskan biri degildi zaten, karakteri öyle diye düsünüyorum. haftada 2 sefer görüsüyorduk ve ben bunu az buldugumu söyledigim icin biraz tartistik ve birbirimizi yanlis anladik biraz da. ben alttan almak istedim ve buna mesaj attim. ama o zaten yürümiyecek sen iyi ve cok hoslandigim bi kizsin ama olmiycak dedi. aramiza mesafe girdi, tasinmak zorunda kaldi isinden dolayi, ve cok stresliyim dedi. sizin tecrübeleriniz neler böyle bi konuda? acaba gercekten su an stresli diye mi böyle davraniyo yoksa beni yeterince önemsemedigi icin mi. ortalik yatisinca geri dönmesisöz konusu olur mu sizce? üzgün hissediyorum gercekten :KK43:

Seni yeterince önemsemiyor önemsese ayrılmazdı sakın dönmesini bekleme dönse de kabul etme. Gerçekten seven ayrlık ın a sını kabul etmez.

daha bundan 2 hafta önce oturup konustuk ve daha dikkatli olacagini söylemisti bana karsi, anlamiyorum insanlar nasil birden bu kadar soguk olabiliyor

daha bundan 2 hafta önce oturup konustuk ve daha dikkatli olacagini söylemisti bana karsi, anlamiyorum insanlar nasil birden bu kadar soguk olabiliyor
Oluyor valla. Eşim ilk bir yıl böyle böyle beni delirtti resmen. Ne akla hizmet sabretmisim diyorum şimdi. Şükür sonu güzel oldu ama yoruyor işte. Bizimki kendi içinde sorunlarını halledince düzeldi.

Ne için olduğu ne fark eder? İnsanlar tanışır anlaşamaz ayrılır. Birlikte olur sevgileri biter ayrılır.
Baştan beri hislerinde yalancıdır artık dayanamaz ayrılır. Araya başkası girer ayrılır. Ayrılır da ayrılır yani. Ne fark eder. 2 ayda beraber olamayacağınızı anlamış. Sanki senelerin birikimi var gibi geri döner mi diye sorulur mu? Önünüze bakın

Olabilir dün biz ilerde evleneceğiz diyen arkadaşımın sevgilisi ertesi gün ayrıldı yoktan bir sebepten bahaneyle ve mesajla ayrıldı hiç kimseye güvenmeyeceksin. Evlensende durum böyle.

Kac yıllık evli adamlar bir günde terkedebiliyor... O hayatını yasiyordur boşuna dertlenip bekleme tatlım.

Oluyor valla. Eşim ilk bir yıl böyle böyle beni delirtti resmen. Ne akla hizmet sabretmisim diyorum şimdi. Şükür sonu güzel oldu ama yoruyor işte. Bizimki kendi içinde sorunlarını halledince düzeldi.

cok sevindim canim senin adina, her kadin hakettigi mutlulugu bulsun istiyorum :KK200:

Ne için olduğu ne fark eder? İnsanlar tanışır anlaşamaz ayrılır. Birlikte olur sevgileri biter ayrılır.
Baştan beri hislerinde yalancıdır artık dayanamaz ayrılır. Araya başkası girer ayrılır. Ayrılır da ayrılır yani. Ne fark eder. 2 ayda beraber olamayacağınızı anlamış. Sanki senelerin birikimi var gibi geri döner mi diye sorulur mu? Önünüze bakın
+1
Sebep aramak, mantiga oturtmaya calismak, geri donme umudu tasimak vs is bu noktaya gelince anlamsiz 🤷🏻‍♀️

Duyguları ilişkiyi sürdürecek kadar yoğun değilmiş.
Bu tipler döner dolaşır mutlaka çıkar bir yerde karşına ama seni önemsediği yada pişman olduğu için değil,
boş vaktini değerlendirmek için olur.
Kafana daha fazla takma kuzum.

Duyguları ilişkiyi sürdürecek kadar yoğun değilmiş.
Bu tipler döner dolaşır mutlaka çıkar bir yerde karşına ama seni önemsediği yada pişman olduğu için değil,
boş vaktini değerlendirmek için olur.
Kafana daha fazla takma kuzum.

tesekkür ederim

Peşini bırakın, kendinizi düşürmeyin bence. İstemediğini söylemiş ve çok saçma bir sebepten dolayı bitirmiş. Belli ki bitirmeye yer aramış ve kurtulmak istemiş ama kalbinizi de kırmamak için sen iyisin ama olmuyor demiş. Peki öyleyse olmayanı zorlamanın manası yok. Bırakın gitsin, bazen çokta üstelememek gerekir.

Bekleme canım geri dönmez geri dönse bile umduğunu bulamadığı için döner. Seni gerçekten önemsiyor olsaydı ayrılmazdı hoş kızsın ama. ne demek ne saçma bir cümle bizde eşimle sevgiliyken haftada 1 görüşüyorduk sonra o başka şehire gitti çalışmaya ayda bir görüşmeye başladık bunlar sorun olmadı çünkü emindik birbirimizden. onunki biraz bahane aramış ve bulmuş gibi

Insanlarin gönül islerinde düstükleri en büyük hata olmayani oldurmaya calismak. Birsey olacagi varsa sizi bu kadar üzmez, düsündürmez, öylece olur sadece. Adamin senden uzaklasmasinin milyon tane sebebi olabilir. Sen de hayatina odaklan, bulunmaz hint kumaşı mı? Kendine deger ver ve gitmek isteyene kapiyi göstermeyi bil.

Ahh ahh, böyle hata yapa yapa insan ögreniyor, mutlu olmanin yolunun sadece ama sadece kendine deger vermekten gectigini...

Boşver önüne bak ne demişler dönerse senindir dönmezse hıc senın olmamıstır. ha bıde kacan kovalanır.seni istemeyenı sende isteme.

Back