• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Sebepsiz yere adet olamamak

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Canm oglmmm

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2018
2.370
3.376
83
Merhaba hanımlar ben aylarca adet olamıyorum doktora gidiyorum hiç bir sorunumun olmadığını söylüyorlar bi ara yumurtalık tembelliğim vardı oda geçti kaç doktora gittim aynı şeyleri söylüyorlar...
benim gibi olan var mı?
Varsa nasıl başa çıkıyorsunuz? Neler yapıyorsunuz? Adetinizi düzene sokmak için yaptığınız şeyler var mı? 😞😞

Merhaba hanımlar ben aylarca adet olamıyorum doktora gidiyorum hiç bir sorunumun olmadığını söylüyorlar bi ara yumurtalık tembelliğim vardı oda geçti kaç doktora gittim aynı şeyleri söylüyorlar...
benim gibi olan var mı?
Varsa nasıl başa çıkıyorsunuz? Neler yapıyorsunuz? Adetinizi düzene sokmak için yaptığınız şeyler var mı? 😞😞
Canım valla benim de bu ay olmadı adetim 2-3 gün geçti yumurtlama olmamış bu ay dr oyle söyledi sanırım bunla ilgisi var dediğin gibi ama hiç birkaç ay olmadığın olmadı nasıl normal diyorlar anlamadım dr ben az oluyorum dediğimde her ay olmaz yeterli demişti olmadığında sorun var ama anlamadım başla bir yerlere daha gitseydin bence

benim gibi olan var mı?

Adet olduğun zaman 3. Günü hormon tahlili yaptır canım prolaktik yüksek olabilir

Canım valla benim de bu ay olmadı adetim 2-3 gün geçti yumurtlama olmamış bu ay dr oyle söyledi sanırım bunla ilgisi var dediğin gibi ama hiç birkaç ay olmadığın olmadı nasıl normal diyorlar anlamadım dr ben az oluyorum dediğimde her ay olmaz yeterli demişti olmadığında sorun var ama anlamadım başla bir yerlere daha gitseydin bence
Kaç yere kaç doktora gittim:(

Hayır kistte yok yaklaşık 3 hafta önce doktordaydım ben sana adet düzenleyici bile veremem herşeyin gayet normal yumurtalıkların bile çok güzel çalışıyor dedi :KK12:

benim gibi olan var mı?
Aynı şekilde bende tarlusal diye bi hap kullanıyorum ozaman oluyorum doktor hicbiseyin yok diyo onu içmeden de adet olamiyorum 3 ay dayandım sonunda içmek zorunda kaldım oldum.

Aynı şekilde bende tarlusal diye bi hap kullanıyorum ozaman oluyorum doktor hicbiseyin yok diyo onu içmeden de adet olamiyorum 3 ay dayandım sonunda içmek zorunda kaldım oldum.
Tek değilmişim 😞 bende onu içmeden olamıyorum iki aya yaklaştı olmadım hala ne yapıcaz biz? :kızgın:

Evlenince düzenliyormuş ole diyolar bekliyorum. Hormon testi yaptırmadım bende adetim sadece 2 gün suruyo
Bekar mısın? Ben evliyim canım hatta Doğumdan sonra bozuldu adet düzenim tabi bunda kilonun da etkisi olduğunu biliyorum ama bu kadar etkiler mi onu bilmiyorum
Ama mutlaka tahlillerini yaptır canım hem aylarca olmuyorsun hem iki gün sürüyor böyle olmaması lazım

Bekar mısın? Ben evliyim canım hatta Doğumdan sonra bozuldu adet düzenim tabi bunda kilonun da etkisi olduğunu biliyorum ama bu kadar etkiler mi onu bilmiyorum
Ama mutlaka tahlillerini yaptır canım hem aylarca olmuyorsun hem iki gün sürüyor böyle olmaması lazım
3. Gun yapicagi testi yapamiyor diğer türlü herşey normal cikiyo bekarım evet kan sulandırıcı önermişti o bile fayda etmedi. Ve ağrısı çok fena oluyo felçli gibi 2gun yataktan cikamiyorum

Allah Allah.. garip gerçekten 3. Gün yaptırmasan 1. Gün yaptırsan olmaz mı? Eğer yoğun oluyursan olur bence

benim gibi olan var mı?
Merhaba canım acaba sevgilin var mı?

Ben nette güvendiğim bir sayfada Aspir yağı diye birşey gördüm.adet olamayanlar adet oluyordu düzenli bir şekilde.bir araştırın siz de isterseniz.

Back