- 29 Mart 2023
- 70
- 25
- 27
- Konu Sahibi sev55sevgi
Kizlar merhaba. Daha önce ki paylasimlarimda belirtmiştim. 26 yaşındayım 2 yıldır çocuğum olmuyor ve herhangi bir sorun yok sebepsiz kısırlık dedi doktor ve aşılamaya gönderdi. Aşılama yaptıracağım pek umudum olmasa da gününü bekliyorum. Ama benim asıl sorunum kendimi çok yipratiyorum. Eltim de hamile onun hamileliğini öğrenmeden önce de her adet de ağlıyordum şimdi 18 haftalık hamile karni büyüdükçe sanki benim yaram büyüyor. aramız çok iyi ama elini karnına götürmesi bile benim içimi acıtıyor. Bazen iyiyim ama çoğu zaman deli gibi ağlıyorum. Bu koşullar altında zaten olmaz biliyorum ama kendimi engelleyemiyorum. İş arıyorum iş de bulamıyorum belki çalışırsam kafam dağılır. O 7 senelik evli ilk torunu o verdi kiz oldu 5 yaşında maşallah çok ama çok tatli sipa şimdi erkek çocuğa hamile herkes çok heyecanlı sürekli bebek muahbbeti yapılıyor. Benim çocuğum olmadığı yetmez gibi çocuğum olursa da sanki sevilmeyecek gibi düşüncelere kaptiriyorum kendimi. Yaa kendimi uzmek için herşeyi düşünüyorum slak gibi. Böyle kendime daha çok Zarar veriyorum artık çocuk sahibi olmayı geçtim bu ruh halini nasıl atlatabilirim. Sürekli deliler gibi ağlıyorum.