Gebeliğe Hazırlık Sebepsiz infertilitesi olup kürlerle hamile kalanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bebeğiniz sağlıkla gelsin bal tarçın çörek otunu nasıl kullandınız acaba? Bu ay ben de düşünüyorum

Bizim de sebepsiz yere olmuyordu 2 sene böyle devam etti
Çakşır kökü suyu benim mucizem oldu umarım sizede işe yarar

Bizim de sebepsiz yere olmuyordu 2 sene böyle devam etti
Çakşır kökü suyu benim mucizem oldu umarım sizede işe yarar
Yaa çok sevindim. Umut oldunuz bana. inşallah bizde de işe yarar. Biraz tereddüt ediyorum aslında. Bütün değerler normalken ya ters teperse diye ama yine de önümde 2 ay var. Denemeye değer.

Bebeğiniz sağlıkla gelsin bal tarçın çörek otunu nasıl kullandınız acaba? Bu ay ben de düşünüyorum
Çok sağolun , darısı size olsun inşallah 10 yemek kaşığı bal , 10 tatlı kaşığı çörek otu, 10 çay kaşığı tarçın hepsini karıştırıp adetimin ikinci günü aç karnıma yedim sabahları. 10 gün devam ettim . Yemekten bir kaç saat sonra da yiyebilirsin inşallah size de şifa olur inşallah

Bizim de herşey normaldi hatta çok normaldi :)
Eşle birlikte içiliyo
Hem cinse istek de artırıyor
Günleri kaçırmak gibi ihtimal de olmuyor

Amin Allah razı olsun bazı yerlerde sabah akşam yazıyor. Siz sadece sabah yediniz yani. İnşAllah benim bebeğim için de vesile olur

Peki 10 gunun sonunda ne yapiyoruz.ara veriyor muyuz

Bence sen adetin ikinci günü bu kürü yapmaya başla , yaparken ovülasyon testiyle de rakip edersen faydasını göreceğine inanıyorum .
Bal çörekotu tarçın küründe kullandığınız çörekotu öğütülmüş mü acaba ?

Bende kullanıyorum canım bal çörekotu tarçın 10 gün yedim bugün yemedim 10 gün doldu yumurtam çatladı sanırım önce şeffaf akıntım sonra oldu bugün de beyaz akıntım oldu dün gece şiddetli sağ kaşığım ağrıyordu ilk defa bu kadar net yaşıyorum yumurtlama günümü bide ben Buhara oturdum bakalım bu ay sonuç ne olacak

Bu kür prolaktin yükseltiyor diye okumuştum sizin yükselme olmadi mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…