- 20 Mart 2011
- 13.820
- 32.373
- 798
- Konu Sahibi kardelen_61
-
Bebeğiniz sağlıkla gelsinMerhaba , ben de 17 aydır bekliyorum hemen hemen . Eşimde ciddi sorun vardı , ben de de prolaktin yüksekti . Ocak’ta tüp bebeğe başlayacaktık , bu ay bal tarçın çörek otunu yaptım . Dün güzel haberi aldım şok şükür
Eşimde sorun yok ama dr yine argifertil kullan dedi. Onu apeksgen den aldık. Ben de keçiboynuzunu bir instagram sayfasından diğerlerini trendyoldan sipariş verdim.Merhaba siparis etttiginiz yer neredir
TeşekkürlerEşimde sorun yok ama dr yine argifertil kullan dedi. Onu apeksgen den aldık. Ben de keçiboynuzunu bir instagram sayfasından diğerlerini trendyoldan sipariş verdim.
Yaa çok sevindim. Umut oldunuz bana. inşallah bizde de işe yarar. Biraz tereddüt ediyorum aslında. Bütün değerler normalken ya ters teperse diye ama yine de önümde 2 ay var. Denemeye değer.Bizim de sebepsiz yere olmuyordu 2 sene böyle devam etti
Çakşır kökü suyu benim mucizem oldu umarım sizede işe yarar
Çok sağolun , darısı size olsun inşallahBebeğiniz sağlıkla gelsinbal tarçın çörek otunu nasıl kullandınız acaba? Bu ay ben de düşünüyorum
Amin Allah razı olsunÇok sağolun , darısı size olsun inşallah10 yemek kaşığı bal , 10 tatlı kaşığı çörek otu, 10 çay kaşığı tarçın hepsini karıştırıp adetimin ikinci günü aç karnıma yedim sabahları. 10 gün devam ettim . Yemekten bir kaç saat sonra da yiyebilirsin inşallah size de şifa olur inşallah
Peki 10 gunun sonunda ne yapiyoruz.ara veriyor muyuzÇok sağolun , darısı size olsun inşallah10 yemek kaşığı bal , 10 tatlı kaşığı çörek otu, 10 çay kaşığı tarçın hepsini karıştırıp adetimin ikinci günü aç karnıma yedim sabahları. 10 gün devam ettim . Yemekten bir kaç saat sonra da yiyebilirsin inşallah size de şifa olur inşallah
Evet zaten yumurtlama zamanı gelmiş oluyorPeki 10 gunun sonunda ne yapiyoruz.ara veriyor muyuz
Polikstik var bende bunu anlayamayacagim ozamanEvet zaten yumurtlama zamanı gelmiş oluyor
Bence sen adetin ikinci günü bu kürü yapmaya başla , yaparken ovülasyon testiyle de rakip edersen faydasını göreceğine inanıyorum .Polikstik var bende bunu anlayamayacagim ozaman
Tesekkur ederm.Bence sen adetin ikinci günü bu kürü yapmaya başla , yaparken ovülasyon testiyle de rakip edersen faydasını göreceğine inanıyorum .
Bal çörekotu tarçın küründe kullandığınız çörekotu öğütülmüş mü acaba ?Bence sen adetin ikinci günü bu kürü yapmaya başla , yaparken ovülasyon testiyle de rakip edersen faydasını göreceğine inanıyorum .
Hayır tane taneydiBal çörekotu tarçın küründe kullandığınız çörekotu öğütülmüş mü acaba ?
Çok teşekkürler, ben de yaptım şimdi başlıyorum, hayırlısı bakalımHayır tane taneydi
Bu kür prolaktin yükseltiyor diye okumuştum sizin yükselme olmadi miÇok sağolun , darısı size olsun inşallah10 yemek kaşığı bal , 10 tatlı kaşığı çörek otu, 10 çay kaşığı tarçın hepsini karıştırıp adetimin ikinci günü aç karnıma yedim sabahları. 10 gün devam ettim . Yemekten bir kaç saat sonra da yiyebilirsin inşallah size de şifa olur inşallah
Benim prolaktinim zaten yüksekti en son ölçtğrdüğümde 53 tü , zaten endokrinoloji bölümüne gidicektim ama gidemeden gebe olduğumu öğrendimBu kür prolaktin yükseltiyor diye okumuştum sizin yükselme olmadi mi
Saglikla kucaklayinBenim prolaktinim zaten yüksekti en son ölçtğrdüğümde 53 tü , zaten endokrinoloji bölümüne gidicektim ama gidemeden gebe olduğumu öğrendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?