Kesin negatif mi?? Daha yeni transfer oldunuz sanki diye hatirliyorumMerhaba sebepsiz İnfertilite sebebiyle 5 senedir çocuk sahibi olamadık. 2 aşılama 1 tüp bebek negatif sonuçlandı. Bu durumu yaşayan çağresini bulan tavsiyesi olan var mı
8.gun negatif geldi. Doktorumda yükselmez dedi zaten. Belim çok ağrıdı duramadim ağrıdan kaşık ağrım oldu ama nasip olmadıKesin negatif mi?? Daha yeni transfer oldunuz sanki diye hatirliyorum
İyi geceler gebetikli tüp bebek tavsiye ediyorumMerhaba sebepsiz İnfertilite sebebiyle 5 senedir çocuk sahibi olamadık. 2 aşılama 1 tüp bebek negatif sonuçlandı. Bu durumu yaşayan çağresini bulan tavsiyesi olan var mı
Genetik hiç önerilmedi 27 yaşındayım embriyolarimda donmus durumda muhtemelen genetiğe gidemez artık zaten 3 tane kaldıİyi geceler gebetikli tüp bebek tavsiye ediyorum
27 yaşındayım ve şuan elimizdeki 3 embriyoyu denemekten başka cagremiz yok sanirimSebepsiz infertilitede aşılama anlamlı olmuyor, gebelik şansı cinsel ilişkiyle neredeyse aynı. Biz de sebepsiz infertilite tanısıyla tedavi gördük, aşılamayı direkt atladık bu nedenle o yüzden moralinizi bozmayın. Bizim de ilk tüp bebek denememiz her şey mükemmel olmasına rağmen tutmadı, ikinci transferdeki iki embriyodan biri şu anda uyutmaya çalıştığım kızım. Denemeye devam edin, sebepsizse ve yaşınız da çok fazla değilse şansınız çok yüksek.
Maalesef bu işler yaşa bakmıyor 3embriyonuzun kalitesi iyiyse çözdürüp biyopsisi alınıp ngsye gitmeli zaten embriyo kalitesi iyiyse bozulma olmuyorGenetik hiç önerilmedi 27 yaşındayım embriyolarimda donmus durumda muhtemelen genetiğe gidemez artık zaten 3 tane kaldı
Deneyin bence. Bizim de sebepsiz interfitiliteydi, başta her doktor hiçbir şeye gerek yok deneyin diyordu. 1,5 sene olunca tüp bebeğe başladık zaman kaybetmeyelim diye. İlk 2 transferim negatif oldu. Doktorlar da şoktaydı bu kadar iyi değerlere iki negatife. Ama kısmet işte, daha düşük kaliteli 3.embriyom tutundu. Bu da olmasa genetikli sıfırdan yapacaktık. Ben var olanları deneme taraftarıyım açıkçası eğer kaliteleri kötü değilse. Çift transfer deneyebilirsiniz. Benim sonuncusu çiftti, biri tutundu.27 yaşındayım ve şuan elimizdeki 3 embriyoyu denemekten başka cagremiz yok sanirim
Kaliteleri iyi embriyolarin. Gittiğim klinikte bursa bahçeci çok başarılılar aslınd bu alanda. Valla bizde sizin gibi olmaması fazla garip bir durumdayız. Allah'ın takdiri diyorum. Ama sanki hiç olmuycak mis gibi hissediyorum sizde de oluyor muydu böyle hisler.Deneyin bence. Bizim de sebepsiz interfitiliteydi, başta her doktor hiçbir şeye gerek yok deneyin diyordu. 1,5 sene olunca tüp bebeğe başladık zaman kaybetmeyelim diye. İlk 2 transferim negatif oldu. Doktorlar da şoktaydı bu kadar iyi değerlere iki negatife. Ama kısmet işte, daha düşük kaliteli 3.embriyom tutundu. Bu da olmasa genetikli sıfırdan yapacaktık. Ben var olanları deneme taraftarıyım açıkçası eğer kaliteleri kötü değilse. Çift transfer deneyebilirsiniz. Benim sonuncusu çiftti, biri tutundu.
İnşallah bizimde tutar. Allah analı babalı büyütsün kızınizi maşallahSebepsiz infertilitede aşılama anlamlı olmuyor, gebelik şansı cinsel ilişkiyle neredeyse aynı. Biz de sebepsiz infertilite tanısıyla tedavi gördük, aşılamayı direkt atladık bu nedenle o yüzden moralinizi bozmayın. Bizim de ilk tüp bebek denememiz her şey mükemmel olmasına rağmen tutmadı, ikinci transferdeki iki embriyodan biri şu anda uyutmaya çalıştığım kızım. Denemeye devam edin, sebepsizse ve yaşınız da çok fazla değilse şansınız çok yüksek.
Bilmiyorum cuma günü doktorla görüşeceğiz bakalım ne diycekMaalesef bu işler yaşa bakmıyor 3embriyonuzun kalitesi iyiyse çözdürüp biyopsisi alınıp ngsye gitmeli zaten embriyo kalitesi iyiyse bozulma olmuyor
Ben de 27 yaşındaydım başladığımızda, umarım en kısa zamanda alırsınız güzel haberi27 yaşındayım ve şuan elimizdeki 3 embriyoyu denemekten başka cagremiz yok sanirim
Teşekkür ederim inşallahBen de 27 yaşındaydım başladığımızda, umarım en kısa zamanda alırsınız güzel haberi
VarSelam kızlar kan verdım ben sonuç beklıyorum
Sizde hic problem yok mu? Bize de sebepsiz infertilite dediler ama esimin sperm hizi cok dusuk aslinda. Ileri hizli hareketli spermi yok hatta. Ama gebelige engel olmayacagini söyleyip duruyorlar. Ben bu yuzden olmadigini dusunuyorumMerhaba benimde sebepsiz infertilite sizinle benziyor iki kez tüp bebek tedavisi iki aşılama negatif oldu genetik test verdik o da temiz çıktı şuan içimden bişey yapmak da gelmiyo
Çok.. son transferimi de hep negatif gibi hissettim zaten. Açıkçası ben hep pozitif düşünün gibi bir şeyi çok söylemek istemiyorum çünkü insan o süreçte gerçekten çok farklı duygulara bürünüyor. Olumsuz hissetmek de bunlardan biri. Tek diyebileceğim akışa gerçekten güvenin. Siz kendinizi yırtsanız da, dövünseniz de olacak olan olacak. İnanın illaki o günü göreceksiniz ve inşallah da en güzel zamandaKaliteleri iyi embriyolarin. Gittiğim klinikte bursa bahçeci çok başarılılar aslınd bu alanda. Valla bizde sizin gibi olmaması fazla garip bir durumdayız. Allah'ın takdiri diyorum. Ama sanki hiç olmuycak mis gibi hissediyorum sizde de oluyor muydu böyle hisler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?