- 15 Eylül 2012
- 8.255
- 6.774
- Konu Sahibi Gizmooberoo
Amin İnşaAllah bir an önce bulunur sebebi. Hidrosalpenks varmış iltihap olup içinde sıvı birikmiş suyla dolu olduğu içinde maalesef tıkanıklık oluyor. İki tüpümde alındı çünkü içindeki sıvı rahim içine akıp tüp bebek tedavisine bile engel olabiliyormuş. Ultrasonda gördü inanabiliyor musunuz defalarca muayene oldum farklı farklı doktorlarda hatta ilk rahim filmimde bile belliymiş ve o filme çapa tıp fakültesi hatta filmi çeken başka bir devlet hastanesi film raporuna normal yazmıştı çoğu drda rapora bakıp Bişey yok deyip durdu. Neyse ki Aylin pelin çil hanıma gittim o zaman bahçecideydi şimdi bilmiyorum nerede galiba amerikan hastanesinde olabilir o kadın benim miladım oldu ilk rahim filmi e bakıp dur Bi tuhaflık var filmde dedi ve ultrasona aldı ve gördü tüpleri ultrasonda ki tüpler ultrasonda gözükmezmiş sosis gibi şişmiş kızım dedi tüplerin mahvoldum o anda ama Bi yandan da Bi çaresi var diye de umutlanmıştım Rabbim en kolayından sebepler göstersin size ya da hiç sebebi olmasın gerçekten de Bi anda çıksın gelsin bebişinizEvet bence de birşey var demekki olmuyor. Keşke sebebi hemen bulunsa da tedavi olsam diyorum. Tüplerinizde ne sorun vardı? Nasıl tespit etti doktor?