- 22 Nisan 2017
- 889
- 363
- 53
- 37
- Konu Sahibi Masal aden
-
1.60 boy.48 kilo . Külo ğeoblemım hıc olmadıLütfen yanlış anlamayın hepimizin farklı rahatsızlığı var ama sebepsiz infertilitesi olan tüm tanıdıklarım kilo verdikten sonra gebe kaldılar. Akdeniz beslenme ve her gün spor tavsiye ederimm. böyle 3-4 kilo değil 10-15 kg verdiler. Belki kilo probleminiz yoktur onu da bilemem ama bence bir deneyin
Aklınıza gelen hersey yapıldıcok geçmiş olsun cok üzüldümkan pihtilasma icin önlem almis miydiniz cnm?
Inşallah şifa bulursunuz hepimiz güzel haberlerle geliriz buralara insallah1.60 boy.48 kilo . Külo ğeoblemım hıc olmadı
şundan ötürü sordum bi arkadaşında pihtilasmada 4 faktore bakilmis çıkmamış sonra düşük yapti bebek saglikliydi hic bi sebep bulunamayinca 12 faktöre bakılmış o zaman ışte pihtilasma çıkmış.Aklınıza gelen hersey yapıldı
yaş kaç acaba?Aklınıza gelen hersey yapıldı
Cok zorM Masal aden cnim senin herşey cok iyi düşük yapıyorsun.benimde herşey cok iyi embiriyo oluşmuyor.durumlarimiz birbirine benziyor.seni çok çok iyi amliyorum
Durumuna çok üzüldüm ve insanın elinden gelen herşeyi yapıp yine böyşe olması yıkıyor rabbim yardımcım olsunCok zordoktorların sacma sapan tekrar denecegız soylemleri decok sınır bozucu. Adam akıllı bır acıklama yok
Hepımızın canımDurumuna çok üzüldüm ve insanın elinden gelen herşeyi yapıp yine böyşe olması yıkıyor rabbim yardımcım olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?