Sebepsiz infertilite ile tekrarlayan başarısız tüp bebek denemeleri

Umıtsuzluga kapılma daha test günü gelmedi canım hep olumlu düşün benmde salı günü belli olcak aslında idrar testine güvenmiyorum elimde cok önceden kalmıştı eşim ısrar etti yaptık ikimizinde olcak inşallah enerjini yüksek tut

Canım yaşım 29 hatta 30 a bile girdim denebilir ben de 26 yaşından beri deniyorum ben de sağlıklı beslenme falan neler yaptım ama dediğin gibi çevremde neleri var sağlıksız beslenen ama yine de hamile kalıyor nasip işte ben bahçeci ve başka merkezde denedim canım sonra istanbul şişilide görüşme yaptım merkezle ama beni tatmin edici bir şey söylemediler bana ben de doğudayım iş sebebiyle o yüzden istanbulda tedavi da zor bana Allah yardımcımız olsun canım ama sen en kötü diyorum bak embriyon oluşuyor o bile güzel bir şey benim bir tane bile oluşmuyor sebep ne kocaman bir sebepsiz lafı

Canımm güzel tarafından bakalım, yaşın ufak daha inşallah günü geldiğinde bu uğraşlarının karşılığını alacaksın.. buralarda bir arkadaş vardı hiç embriyosu oluşmayan ama bir merkezde oluşmuştu araştıracağım şimdi .. bulursam adını ve yazdıklarını kopyalarım sana .. sonuçta aynı sorunları yaşayanlar birbirlerine daha iyi bilgi verip alırlar de mi. Onun merkezine de bir ara görünürsün.. tedaviye gitmesinde görünmende sakınca yok ben öyle yapıyorum.. zaten en ilgilendikleri görüşme ilk görüşme oluyor ne kadar test sonucum varsa alıp gidiyorum bir sürü fikir alıyorum .. inşallah en zahmetsiz yoldan hayırlısıyla anne olursun :)

Canım baktım şimdi,, Doktorun ismi Deniz şimşir
deniz hanımın Adresi: Caddebostan, No:2 D:18, Mehtap Sk., 34728 Kadıköy/İstanbul

Telefon: (0216) 330 23 83
Arkadaşımızın ismi de electraa ben 2019 Ekim tüp bebek de tanımıştım.. istersen ona da bir yaz inşallah şifa bulacaklarımıza yönlendirsin Allah bizi

Ayyy canım Allah razı olsun çok teşekkür ederim inşallah hepimiz tez zamanda hayırlısıyla kavuşalım bebelerimize aminnn .

Canım senin sonucun çıktı mı çok merak ettim ,,

Kuzum ya 8.gun sonucu 155 cikti Allahim sen cok buyuksun
Ahh canım nasıl sevindim anlatamam.. ikisi mi tuttu acaba, artık bundan sonra hep pozitif olmak lazım bak Bebişler seninle maşallah sana .. şu an benim umudumu da iki katına çıkardın.. Allah eve götürdüğün güne kadar hep zevkli ve neşeli geçirtsin hamileliğini inşallah canım benim ben demiştim bunu demesem olmazdı

Canim benim yaa aynen sen demistin nedense ben disinda herkes oldu bu is diyordu ama ben belirtisizlikten ölürken ne bilimm hala inanamiyorum yaa her gun dua edecegim sizleer icin ❤ sen demistin yaa senin hislerin de amma kuvvetliymis masallah

Canım Benim dualarında bizleri eksik etme .. çok radyasyona maruz kalma aman .. gerisini yapıyoruz ama radyasyona dikkat etmiyoruz pek... güzel güzel gez dolaş , Keyfini çıkar.. hakettin sen 3 aydır bu stresle baş etmek kolay değil..

Canim sagol insallah saglikla ilerlesin degerler vesvese yapmicam Insallah pozitif olucam sende en kisa zamanda pozitifi gorursun canim.. Aa hergun duami eksik edermiyim herkes aklimda sizin desteginiz bana cok iyi geldi acikcasi ❤

Merhaba arkadaşlar ben tedavimi bırakma kararı aldım. Çünkü çok yıprandım. Geçirmiş olduğum bu 3 yılda yanımda olduğunuz içşn çok teşekkür ederim.Allah isteyen herkese bebecikler versin inşallah Ben çocuk olaylarını kafama takmamak adına instagramda @bahcelimutfak adında bir sayfa açtım. Beni takip edip bana destek olmaya devam ederseniz çok sevinirim. Allah yolunuzu açık etsin inşallah. Profilimin linki Burcu Aydoğdu Günay (@bahcelimutfak) on Instagram hepinizi bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…