-
- Konu Sahibi Aysegulllllalas
Umıtsuzluga kapılma daha test günü gelmedi canım hep olumlu düşün benmde salı günü belli olcak aslında idrar testine güvenmiyorum elimde cok önceden kalmıştı eşim ısrar etti yaptık ikimizinde olcak inşallah enerjini yüksek tutAaa evet senin yas 27 demistin.. biliyormusun o an dedim ki bu kizin tutar belliydi ya benim biraz hislerim kuvvetli bak 2. Gunden beri kendimin olmayacagini anladim malesef..3. De olmadi..3 transfer oldum 2 si naturel ..tutan tek transferim gecen ay estrofemli olan demek benim vucud ilac istiyor gunseli hanima 4. Ttansfer icin ilacli olsun diyecegim.. hayirli olsun bebisin cok sevindim insallah degerin guzel katlanir canim❤
Canım yaşım 29 hatta 30 a bile girdim denebilir ben de 26 yaşından beri deniyorum ben de sağlıklı beslenme falan neler yaptım ama dediğin gibi çevremde neleri var sağlıksız beslenen ama yine de hamile kalıyor nasip işteCanımm benim, o kadar iyi anlıyorum ki seni, her başarısız tedavide acaba neyi yanlış yapıyorum diye ben de bitkisel kürler soğan incir kürleri , şekeri kesmeler ne yaparsam yapayım hep aynı şeyi yaşamaya devam ediyorum benim de 4 yıl oldu.. sonra bakıyorum ne sağlıksız beslenenler hemen çat diye hamile kalıyorlar, diyorum uğraşma boşver.. dünyanın en sağlıklısını da yesen bir şey değişmeyecek.. senin yaş kaçtı canım ben 35 yaşımdayım ama 31 den beri deniyorum embriyolarım 32 yaşımdayken dondurulmuştu. 32 yaşındayken heralde çok kötü değildir kaliteleri diye de düşünüyorum amabaksana nerdeyse 3 yıl olacak embriyolarımın tarihi dolacak neredeyse hala bana bir sebep söyleyemediler senin merkezin nerede İstanbul’da çok iyi merkezler var,, bir kaç yerle görüşsen mi acaba
Canımm güzel tarafından bakalım, yaşın ufak daha inşallah günü geldiğinde bu uğraşlarının karşılığını alacaksın.. buralarda bir arkadaş vardı hiç embriyosu oluşmayan ama bir merkezde oluşmuştu araştıracağım şimdi .. bulursam adını ve yazdıklarını kopyalarım sana .. sonuçta aynı sorunları yaşayanlar birbirlerine daha iyi bilgi verip alırlar de mi. Onun merkezine de bir ara görünürsün.. tedaviye gitmesinde görünmende sakınca yok ben öyle yapıyorum.. zaten en ilgilendikleri görüşme ilk görüşme oluyor ne kadar test sonucum varsa alıp gidiyorum bir sürü fikir alıyorum .. inşallah en zahmetsiz yoldan hayırlısıyla anne olursun :)Canım yaşım 29 hatta 30 a bile girdim denebilir ben de 26 yaşından beri deniyorum ben de sağlıklı beslenme falan neler yaptım ama dediğin gibi çevremde neleri var sağlıksız beslenen ama yine de hamile kalıyor nasip işteben bahçeci ve başka merkezde denedim canım sonra istanbul şişilide görüşme yaptım merkezle ama beni tatmin edici bir şey söylemediler bana ben de doğudayım iş sebebiyle o yüzden istanbulda tedavi da zor bana Allah yardımcımız olsun canım ama sen en kötü diyorum bak embriyon oluşuyor o bile güzel bir şey benim bir tane bile oluşmuyor sebep ne kocaman bir sebepsiz lafı
Canım baktım şimdi,, Doktorun ismi Deniz şimşirCanım yaşım 29 hatta 30 a bile girdim denebilir ben de 26 yaşından beri deniyorum ben de sağlıklı beslenme falan neler yaptım ama dediğin gibi çevremde neleri var sağlıksız beslenen ama yine de hamile kalıyor nasip işteben bahçeci ve başka merkezde denedim canım sonra istanbul şişilide görüşme yaptım merkezle ama beni tatmin edici bir şey söylemediler bana ben de doğudayım iş sebebiyle o yüzden istanbulda tedavi da zor bana Allah yardımcımız olsun canım ama sen en kötü diyorum bak embriyon oluşuyor o bile güzel bir şey benim bir tane bile oluşmuyor sebep ne kocaman bir sebepsiz lafı
Ayyy canım Allah razı olsun çok teşekkür ederim inşallah hepimiz tez zamanda hayırlısıyla kavuşalım bebelerimize aminnn .Canım baktım şimdi,, Doktorun ismi Deniz şimşir
deniz hanımın Adresi: Caddebostan, No:2 D:18, Mehtap Sk., 34728 Kadıköy/İstanbul
Telefon: (0216) 330 23 83
Arkadaşımızın ismi de electraa ben 2019 Ekim tüp bebek de tanımıştım.. istersen ona da bir yaz inşallah şifa bulacaklarımıza yönlendirsin Allah bizi
İnşallah canımm hayırlısıyla tez zamanda inşallahAyyy canım Allah razı olsun çok teşekkür ederim inşallah hepimiz tez zamanda hayırlısıyla kavuşalım bebelerimize aminnn .
Canım senin sonucun çıktı mı çok merak ettim ,,Aaa evet senin yas 27 demistin.. biliyormusun o an dedim ki bu kizin tutar belliydi ya benim biraz hislerim kuvvetli bak 2. Gunden beri kendimin olmayacagini anladim malesef..3. De olmadi..3 transfer oldum 2 si naturel ..tutan tek transferim gecen ay estrofemli olan demek benim vucud ilac istiyor gunseli hanima 4. Ttansfer icin ilacli olsun diyecegim.. hayirli olsun bebisin cok sevindim insallah degerin guzel katlanir canim❤
Kuzum ya 8.gun sonucu 155 cikti Allahim sen cok buyuksunCanım senin sonucun çıktı mı çok merak ettim ,,
Ahh canım nasıl sevindim anlatamam..Kuzum ya 8.gun sonucu 155 cikti Allahim sen cok buyuksun
Canım Benim dualarında bizleri eksik etmeCanim benim yaa aynen sen demistin nedense ben disinda herkes oldu bu is diyordu ama ben belirtisizlikten ölürken ne bilimm hala inanamiyorum yaaher gun dua edecegim sizleer icin ❤ sen demistin yaa senin hislerin de amma kuvvetliymis masallah
Karamsar oğlaklara selam olsun , öperim gözlerinden çok çok canımKuzum ya 8.gun sonucu 155 cikti Allahim sen cok buyuksun
Canim sagol insallah saglikla ilerlesin degerler vesvese yapmicam Insallah pozitif olucam sende en kisa zamanda pozitifi gorursun canim.. Aa hergun duami eksik edermiyim herkes aklimda sizin desteginiz bana cok iyi geldi acikcasi ❤Canım Benim dualarında bizleri eksik etme.. çok radyasyona maruz kalma aman .. gerisini yapıyoruz ama radyasyona dikkat etmiyoruz pek... güzel güzel gez dolaş , Keyfini çıkar.. hakettin sen 3 aydır bu stresle baş etmek kolay değil..
Annem beni ocak ayi dogurmus ben ne yapayim ki oglagim ve kapkaramsarimKaramsar oğlaklara selam olsun , öperim gözlerinden çok çok canım❤❤
Bende oğlakAnnem beni ocak ayi dogurmus ben ne yapayim ki oglagim ve kapkaramsarim
Kesinlikle yaa baskalari gibi azicik soyle her seyi unutup hayal bile kuramaz oglaklar hemen gercek dunyaya donerler somut seyler alanimiza girer bizimBende oğlakbendeki karamsarliktami burçtan acep
Canım değerin katladı değil miKesinlikle yaa baskalari gibi azicik soyle her seyi unutup hayal bile kuramaz oglaklar hemen gercek dunyaya donerler somut seyler alanimiza girer bizim
Yarin baktircam canim dun baktirmistim insallah yukselirCanım değerin katladı değil mi