- 19 Mayıs 2020
- 991
- 2.246
- 63
- 32
- Konu Sahibi KeriminHilali
-
şu stresi halletsem herşey olucakta hayat şartları işteOf kızlar, ne olacak buzum bu halimiz? Şu stres olayını zaten hiç anlamış değilim yanihangi doktora gitsem, stres diyor bana, çıldırtıyorlar beni
ben inanmıyorum yaaa sadece stresten olduğuna. bence sebebini bulamıyorlar, stres deyip gönderiyorlar.şu stresi halletsem herşey olucakta hayat şartları işte
üzerimizde herşeyi deniyorlar olmayınca da stres diyorlar. ben 2. transferimde lustral kullandım kafam öyle rahattiki yine olmadı. Doktorlarda bilmiyor bazen nedeniniben inanmıyorum yaaa sadece stresten olduğuna. bence sebebini bulamıyorlar, stres deyip gönderiyorlar.
rahim filmi temiz
sperm testi temiz
hormonlar temiz, yumurtalıklar tıkır tıkır
eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee? stres, pööh
Umarım her şey gönlünüzce olurKızlar bir yıldr evliyim ben daha önce 2 kere muayene oldum kan değerlerim ve ultrasonda bakılan herşeyim normal. Eşim spermiyogram yaptırdı onunda testi normal. Artık zaman kaybetmek istemiyorum evlendiğimden beridir gebelik istiyorum olmadı. İstanbul’da benim gibi olup doktora giden gebe kalan var mı ? Varsa doktor ismi ve yeri ? Ya da doktor tavsiyeniz var mı şimdiden teşekkür ederim
Nuh gümüştekin çok iyi bir doktor..
Tüp bebek için de aret kamar, ve kübra boynukalın derim ben..
Ama sebepsiz infertilitesi olan önce nuh gümüştekine görünsün o gerekli görürse tüp bebeğe yönlendiriyor..
Merhaba bana da 2 yildir surekli sebepsiz dediler 5 kez klomen kullandim 2 asilama hepsi negatifKızlar bir yıldr evliyim ben daha önce 2 kere muayene oldum kan değerlerim ve ultrasonda bakılan herşeyim normal. Eşim spermiyogram yaptırdı onunda testi normal. Artık zaman kaybetmek istemiyorum evlendiğimden beridir gebelik istiyorum olmadı. İstanbul’da benim gibi olup doktora giden gebe kalan var mı ? Varsa doktor ismi ve yeri ? Ya da doktor tavsiyeniz var mı şimdiden teşekkür ederim
Ben de terapi aldim 1 yil boyunca her hafta hic aksatmadim ayrica melisa cayi ictim surekli. Kafam rahatti yani. Yine olmadi. Tup bebis yaptiracagizüzerimizde herşeyi deniyorlar olmayınca da stres diyorlar. ben 2. transferimde lustral kullandım kafam öyle rahattiki yine olmadı. Doktorlarda bilmiyor bazen nedenini
Tutmayacağı varsa her türlü tutmuyor valla napıcağımı şaşırdım herşeyi deneye deneye :) herseferinde de umutlanıyorum ama olmuyorBen de terapi aldim 1 yil boyunca her hafta hic aksatmadim ayrica melisa cayi ictim surekli. Kafam rahatti yani. Yine olmadi. Tup bebis yaptiracagiz
Ovulasyon testi kullandınız mı? Belki yumurtlama günlerini kaçırıyorsunuzdurKızlar bir yıldr evliyim ben daha önce 2 kere muayene oldum kan değerlerim ve ultrasonda bakılan herşeyim normal. Eşim spermiyogram yaptırdı onunda testi normal. Artık zaman kaybetmek istemiyorum evlendiğimden beridir gebelik istiyorum olmadı. İstanbul’da benim gibi olup doktora giden gebe kalan var mı ? Varsa doktor ismi ve yeri ? Ya da doktor tavsiyeniz var mı şimdiden teşekkür ederim
Kızlar bir yıldr evliyim ben daha önce 2 kere muayene oldum kan değerlerim ve ultrasonda bakılan herşeyim normal. Eşim spermiyogram yaptırdı onunda testi normal. Artık zaman kaybetmek istemiyorum evlendiğimden beridir gebelik istiyorum olmadı. İstanbul’da benim gibi olup doktora giden gebe kalan var mı ? Varsa doktor ismi ve yeri ? Ya da doktor tavsiyeniz var mı şimdiden teşekkür ederim
Ovulasyon testi kullandınız mı? Belki yumurtlama günlerini kaçırıyorsunuzdur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?