• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Sebepsiz gebe kalamıyorum doktor tavsiyesi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

KeriminHilali

Ömer 🥰 Furkan 🥰 Aşk bebeklerim
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2020
991
2.246
63
32
Kızlar bir yıldr evliyim ben daha önce 2 kere muayene oldum kan değerlerim ve ultrasonda bakılan herşeyim normal. Eşim spermiyogram yaptırdı onunda testi normal. Artık zaman kaybetmek istemiyorum evlendiğimden beridir gebelik istiyorum olmadı. İstanbul’da benim gibi olup doktora giden gebe kalan var mı ? Varsa doktor ismi ve yeri ? Ya da doktor tavsiyeniz var mı şimdiden teşekkür ederim

Sadece kan ve ultrasonla bakılanın dışnda onlarca şey var bakılan..belki stresten olmuyordur.. belki başka birşey.. geckmeyip gidin biranönce

şu stresi halletsem herşey olucakta hayat şartları işte :KK70:
ben inanmıyorum yaaa sadece stresten olduğuna. bence sebebini bulamıyorlar, stres deyip gönderiyorlar.
rahim filmi temiz ✅
sperm testi temiz ✅
hormonlar temiz, yumurtalıklar tıkır tıkır ✅
eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee? stres, pööh ❌

ben inanmıyorum yaaa sadece stresten olduğuna. bence sebebini bulamıyorlar, stres deyip gönderiyorlar.
rahim filmi temiz ✅
sperm testi temiz ✅
hormonlar temiz, yumurtalıklar tıkır tıkır ✅
eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee? stres, pööh ❌
üzerimizde herşeyi deniyorlar olmayınca da stres diyorlar. ben 2. transferimde lustral kullandım kafam öyle rahattiki yine olmadı. Doktorlarda bilmiyor bazen nedenini

Kızlar bir yıldr evliyim ben daha önce 2 kere muayene oldum kan değerlerim ve ultrasonda bakılan herşeyim normal. Eşim spermiyogram yaptırdı onunda testi normal. Artık zaman kaybetmek istemiyorum evlendiğimden beridir gebelik istiyorum olmadı. İstanbul’da benim gibi olup doktora giden gebe kalan var mı ? Varsa doktor ismi ve yeri ? Ya da doktor tavsiyeniz var mı şimdiden teşekkür ederim
Umarım her şey gönlünüzce olur :dua:

Doktor tavsiyesinin bende takipçisiyim :KK25:

Nuh gümüştekin çok iyi bir doktor..
Tüp bebek için de aret kamar, ve kübra boynukalın derim ben..
Ama sebepsiz infertilitesi olan önce nuh gümüştekine görünsün o gerekli görürse tüp bebeğe yönlendiriyor..

Nuh gümüştekin çok iyi bir doktor..
Tüp bebek için de aret kamar, ve kübra boynukalın derim ben..
Ama sebepsiz infertilitesi olan önce nuh gümüştekine görünsün o gerekli görürse tüp bebeğe yönlendiriyor..

Teşekkür ederim 😊

Merhaba bana da 2 yildir surekli sebepsiz dediler 5 kez klomen kullandim 2 asilama hepsi negatif
2 hafta once Medical Park Goztepe’de Aynur Ersahin’e gittim. Pko var sende dedi. Zaten artik tup bebek yaptiracaktik. Agustos adetiyle tedaviye baslyacagiz.

üzerimizde herşeyi deniyorlar olmayınca da stres diyorlar. ben 2. transferimde lustral kullandım kafam öyle rahattiki yine olmadı. Doktorlarda bilmiyor bazen nedenini
Ben de terapi aldim 1 yil boyunca her hafta hic aksatmadim ayrica melisa cayi ictim surekli. Kafam rahatti yani. Yine olmadi. Tup bebis yaptiracagiz

Ovulasyon testi kullandınız mı? Belki yumurtlama günlerini kaçırıyorsunuzdur 🤔

maalesef benim de öyle. ama sebepsiz olduğu için hemen tüp bebek düşünmüyoruz belki biraz dinlenmek ara vermek iyi gelebilir. çevremde çok kişi tam tedavileri ilaçları bıraktığı anda hamile kaldılar. bu ay ve bi kaç ay daha çatlatma iğnesi deneyip sonra bekleyeceğiz . bu arada ben pendik özel yüzyıl doç dr serap simavlı'ya gidiyorum. tüp bebek düşünürsem de orayı düşüneceğim

Back