merhaba arkadaşlar 2buçuk yıllık evliyim.sebepsiz bebeğim olmuyor.tüm tahlil ve tetkitler yapıldı bendede eşimdede sorun çıkmadı.4 doktora gittim.hepsi olucak bekle sorun yok dediler sadece stres yapma dediler ama nerde her ay adetime 1 hafta kala gün geçmek bilmiyor her an gebemiyim? oldumu? hep böyle geçiyor dakikalarım folic asit verip gönderiyorlar.kendi araştırmalarımla yaptıklarımı sıralıyım size
1.belime karnıma masaj+bel çekme+bardak vurma+yakı yapıştırma ve 3 gün bekleme
2.bal+çörek otu+tarçın kürü (bu bende çok asık ağrısı birde kist yaptı)
3.incir kürü (faydasıda zararıda olmadı)
4.soğan suyu kürü (çok iğrenç olsada bebek için içtim ve 2de belirttiğim kistlerimin gitmesini sağladı şuan kistim yok ama gebe kalamadım
5.ovulasyon testi aldım ve çatlama günümü öğrenerek 1deki işlemi tekrar ettim (son umudumdu olmayınca şimdi aşılamaya karar verdik)
sonuç sıfırhiçbiri işe yaramadı.ha burada yazdıklarımı okuyanlar yanlış anlamasın hepsi ard arda yapılmadı belirli aralıklarla uyguladım.psikoljik olarak yıkığım bu ay aşılama olucam yazımı okuyan arkadaşlarım ne olur dua edin bebeğim tutunsun.tavsileriniz varsa menuniyetle açığım.bu uygulamalarla birçok kişi gebe kaldı isteyen yapabilir. bu arada aşılama için öneriniz varsa çok memnun olurum.allah rızası için dua edin bebeğim tutunsun gebe kalıyım
arkadaşım da evlendikten sonra 5 yıl korunmuştu
2 yıldır da çocuk istiyorlardı ama hiç bir sorun bulunamamsına rağmen olmuyordu, çok kafaya takıyorlardı...
ama şimdi 3 aylık hamilee!
doktorlar ya stresten olmayabilir demişler ya da son 5-6 aydır organik beslenmeye başlamışlardır egenin bir köyünden sebze meyve vs getirtiyolardı, onun da etkisi oalbilir çocuğun şimdi olmasında, başka bir görünen sebep yok demişler...
inşallah en yakın zamanda siz de alırsınız müjdeli haberi
bebeğim tutunamadıilk aşılamam olumsuz maalesef rabbim yine nasip etmedi ağlamaktan içim dışıma çıktı.tüp bebekde yaptıramıyorum 2 yıl 5 ay oldu
bebeğin için çok üzüldüm canım inşallah rabbim fazla bekletmez seni.tüp bebek neden yaptıramıyosun?
buğün kontrolden geldim 6 gündür gonal f 75 ml kullandım 6 gün daha devam etmemi söyledi buğün 7. iğnemi vuruldum salı günü tekrar kontrole gidicem artık ne zaman aşılama olurum bilmiyorum...
bu aşılama tutmazsa tüp bebek denicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?